Χαμός σήμερα στο διαδίκτυο με αυτά που είπε ο Ζαφείρης Μελάς

Ο Ζαφείρης Μελάς σχολίασε την κίνηση που έκανε η Ματούλα Ζαμάνη να βγάλει την μπλούζα της

Ο Ζαφείρης Μελάς σχολίασε την κίνηση που έκανε η Ματούλα Ζαμάνη να βγάλει τη μπλούζα της και να την πετάξει στο κοινό, κατά τη διάρκεια συναυλίας της, σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή «Πρωινό», σήμερα, Τετάρτη, το πρωί.

Αντίθετος στην κίνηση της Ματούλας Ζαμάνη είναι ο Ζαφείρης Μελάς

Όπως υπογράμμισε ο τραγουδιστής «δε συμφωνώ με την κοπέλα, ξέρω ότι είναι μια πολύ καλή τραγουδίστρια αλλά, στο βωμό της επιτυχίας και του χρήματος… Δε ξέρω. Αυτά τα πράγματα τώρα για ποιο λόγο τα κάνουν; Δε μπορώ να καταλάβω. Δε μπορεί μια σοβαρή και παχουλούτσικη κοπέλα να τα κάνει αυτά. Εντάξει είπαμε, στον βωμό της επιτυχίας και του χρήματος τα κάνουμε όλα».

Διαβάστε επίσης: Ooh… Lala μια Μπρεστ (vids)

Το σχόλιο του Ζαφείρη Μελά για τα κιλά που έχει η Ματούλα Ζαμάνη

Και πρόσθεσε ο Ζαφείρης Μελάς «αν αυτό που έκανε πιστεύει ότι θα της δώσει μεγάλη επιτυχία, καλά έκανε. Δε συμφωνώ. Ήταν λάθος. Δεν ήταν σε ένα prive χώρο για να το κάνει. Ήταν σε ένα δημόσιο χώρο, σε μια συναυλία που βλέπανε χιλιάδες άνθρωποι. Είναι ντροπή. Δε σέβονται. Ίσως τρελάθηκαν κιόλας, δε ξέρω.

Δυστυχώς δε σεβόμαστε τον κόσμο που μας αγαπάει και έρχεται να μας παρακολουθήσει. Να βγω εγώ τώρα, 100 κιλά, γυμνός στην πίστα, δε θα μου πετάξουν ντομάτες; Φυσικό είναι. Όσο καλά και να τραγουδάω. Τώρα αν αυτή η κοπέλα το έκανε για να υποτιμήσει τα μανεκέν και να πει ότι κι αυτή είναι ένα μανεκέν χοντρό, τι να πω…».

Πηγή: enimerotiko.gr
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από