Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια έβγαλε την μπλούζα της σε συναυλία και αποθεώθηκε – «Αυτό είναι αγάπη, αυτό είναι κα@@@» (vid)

Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια έβγαλε την μπλούζα της σε συναυλία και αποθεώθηκε – «Αυτό είναι αγάπη, αυτό είναι κα@@@» (vid)

Χαμός!

Σε μια κίνηση που σίγουρα κανείς δε θα περίμενε προέβη η Ματούλα Ζαμάνη κατά τη διάρκεια συναυλίας της στο Θέατρο Βράχων, την Τετάρτη 18/9.

Η τραγουδίστρια και μουσικός είναι γνωστή για το πάθος που βγάζει στη σκηνή την ώρα που τραγουδάει, για αυτό και οι θαυμαστές της είναι ιδιαίτερα φανατικοί μαζί της.

Διαβάστε επίσης: Με 23 παίκτες στην Ελλάδα η Μπράγκα – Επιστρέφουν στο «Καραϊσκάκης», Μπρούμα και Όρτα (pics, vid)

Αυτήν την φορά, η Ματούλα Ζαμάνη αιφνιδίασε πλήρως το κοινό της, τραγουδώντας το γνωστό κομμάτι «Μιλώ για σένα». Όπως φαίνεται και μέσα από το σχετικό βίντεο, το οποίο κάνει τον γύρο του διαδικτύου, μόλις τελείωσε με την ερμηνεία της γύρισε και φώναξε προς το κοινό: «Αθήνα αυτό είναι αγάπη, αυτό είναι κα*λα, αυτό είναι κατανόηση, αυτό είναι συνενόηση», την ίδια στιγμή που το κλαρίνο έκανε σόλο.

Αμέσως μετά, η τραγουδίστρια έβγαλε την μπλούζα της και την πέταξε στο κοινό, που ήδη είχε αρχίσει να ουρλιάζει ενθουσιασμένο και να την αποθεώνει. Έπειτα, αποχώρησε από τη σκηνή.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ίδια είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Parallaxi Magazine: «Πετυχημένη συναυλία είναι όταν εσύ εκτίθεσαι τόσο πολύ και νιώθεις γυμνός στη σκηνή και δίνεις τον εαυτό σου απέναντι σε έναν κόσμο που και εκείνος γυμνός είναι εκείνη τη στιγμή. Δεν ξέρω αν είναι πετυχημένο, αλλά τουλάχιστον είναι αληθινό».

Δείτε το βίντεο στο 4:28

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ