Ποια είναι η τραγουδίστρια που πήρε το μικρόφωνο στη σουίτα του Ηλιόπουλου (pics, vid)

Η τραγουδίστρια, Βίκυ Καρνέζη, ήταν μεταξύ των καλεσμένων του Μάριου Ηλιόπουλου, στη σουίτα του το βράδυ της Κυριακής (29/9). Μάλιστα, του αφιέρωσε και ένα από τα τραγούδια της.

Η ΑΕΚ επικράτησε το βράδυ της περασμένης Κυριακής (29/9) του Παναθηναϊκού με 2-0 και πάτησε την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Super League.

Ο Μάριος Ηλιόπουλος πανηγύρισε τη νίκη της Ένωσης στη σουίτα του μαζί με καλεσμένους, όπως ο σχεδιαστής μόδας, Βασίλειος Κωστέτσος και η τραγουδίστρια Βίκυ Καρνέζη.

Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια βρέθηκε στην σουίτα του προέδρου της ΑΕΚ, στον οποίο αφιέρωσε και ένα από τα τελευταία της τραγούδια, ενώ στο τέλος φώναξε «Μόνο ΑΕΚ». Ποια όμως είναι η καλλιτέχνιδα η οποία βρέθηκε στην σουίτα του γνωστού εφοπλιστή.

Από τα πρώτα της βήματα στον καλλιτεχνικό χώρο δέχτηκε πολύ καλές κριτικές για την φωνή της, αλλά και για την σκηνική παρουσία της. Έχει κάνει συνεργασίες με καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες, όπως οι Γιάννης Πλούταρχος, Άννα Βίσση, Γιώργος Μαζωνάκης, Νίκος Βέρτης, Κωνσταντίνος Αργυρός και Ελένη Φουρέιρα.

Δείτε το βίντεο από τη σουίτα του Μάριου Ηλιόπουλου

Δείτε φωτογραφίες της Βίκυς Καρνέζη

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από