Δήμητρα Λιάνη: «Δεν υπάρχει ΠΑΣΟΚ, δε θα το ψηφίσω»

«Χαρισματικός ο Στέφανος Κασσελάκης».

Η Δήμητρα Λιάνη τοποθετήθηκε για τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ στο Talk Radio 98.9 και επεσήμανε, μάλιστα, ότι δεν πρόκειται να το ψηφίσει στις επόμενες εκλογές, λέγοντας πως δεν υπάρχει πια ως κόμμα.

«Δε θα ψηφίσω ΠΑΣΟΚ. Δεν πιστεύω αυτό το κόμμα. Δεν υπάρχει ΠΑΣΟΚ. Δεν έχει κανείς από τους υποψήφιους δεν έχει ηγετική προσωπικότητα. Το ΠΑΣΟΚ διαλύθηκε με τον θάνατο του Ανδρέα και ο ΣΥΡΙΖΑ θα διαλυθεί εντελώς, δε θα ξεπεράσουν το 15%. Δεν έχω ψηφίσει ΝΔ» τόνισε η κα Παπανδρέου.

Διαβάστε επίσης: Το unfair του Σλούκα: Δεν έδωσε το χέρι στον Γουόκαπ μετά το τέλος του τελικού (vid)

Αναφερόμενη στον Στέφανο Κασσελάκη, η κα Παπανδρέου τον χαρακτήρισε «ικανό στην επικοινωνία και χαρισματικό» όμως η ίδια επεσήμανε ότι «χρειάζεται μελέτη, γιατί έχει πολλά κενά όσον αφορά θέματα της ελληνικής πραγματικότητας».

Παράλληλα, η σύζυγος του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου με αφορμή τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή θυμήθηκε τα παιδικά της χρόνια στο Λίβανο, όπου είχε μετακομίσει με τους γονείς της, καθώς ο πατέρας της υπήρξε στρατιωτικός ακόλουθος στην πρεσβεία της Ελλάδας στη Βηρυτό.

«Μας βάφτισαν στον Ιορδάνη ποταμό, ο Βενέδικτος που ήταν πατριάρχης Ιεροσολύμων. Θυμάμαι Μεγάλο Σάββατο να ακούμε λειτουργία και εγώ να κοιμάμαι στην αγκαλιά της μητέρας μου. Ήταν πολύ όμορφη πόλη, λεγόταν το «Παρίσι της Ανατολής». Μπερδευόμουν με τις γλώσσες γιατί μάθαινα τότε γαλλικά, αλλά σιγά σιγά άρχισα να προσαρμόζομαι και με τα αραβικά» είπε μεταξύ άλλων.

Πηγή: athensmagazine.gr
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από