Και του σαλονιού και του λιμανιού: Λεβέντης ο πρίγκιπας Παύλος, χόρεψε το πιο βαρύ ζεϊμπέκικο στον γάμο της αδελφής του (vid)

Άλα της!

Την παράσταση έκλεψε ο πρίγκιπας Παύλος στο Βυζαντινό Μουσείο όπου πραγματοποιήθηκε το wedding δείπνο για τον γάμο της αδελφής του, Θεοδώρας, με τον Μάθιου Κούμαρ.

Ο Παύλος Γλύξμπουργκ χόρεψε ζεϊμπέκικο, μπροστά στα αδέρφια και τους καλεσμένους τους, τιμώντας έτσι με τον τρόπο του τους νεόνυμφους.

Διαβάστε επίσης: Κάποιον σαν τον Ροντινέι

Στο βίντεο που κυκλοφορεί, φαίνεται ο Νικόλαος να έχει γονατίσει χτυπώντας παλαμάκια και ο Παύλος να χοεύει ένα λεβέντικο ζεϊμπέκικο, στους κήπους του Βυζαντινού Μουσείου.

Ο μεγαλύτερος γιος του εκλιπόντος και τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, έχει αποδείξει και παλιότερα πως γνωρίζει τα μυστικά του χορού. Αυτή την φορά, σηκώθηκε από τη θέση του και κατευθύνθηκε μπροστά από την ορχήστρα που έπαιζε μουσική.

«Μπράβο» ακούγεται σε κάποιο σημείο του βίντεο, με τον Παύλο να συνεχίζει να ξεδιπλώνει το ταλέντο του. Ήταν η ώρα που γέμισαν όλα τα τραπέζια που είχαν στηθεί στο Βυζαντινό Μουσείο.

Τα παιδιά και η σύζυγος του Παύλου, Μαρί Σαντάλ, παρακολουθούσαν από απόσταση λίγων μέτρων. Όπως και η Άννα Μαρία, που έδειχνε να απολαμβάνει τη χαρά των παιδιών της.

Το ζεϊμπέκικο που χόρεψε ο Παύλος προς τιμήν της αδελφής του, καταγράφηκε σε βίντεο που εξασφάλισε αποκλειστικά η Σάσα Σταμάτη και τα parapolitika.gr.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: athensmagazine.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από