Έντρομη πριγκίπισσα Νταϊάνα: Η αηδιαστική πρόταση του Μοχάμεντ Αλ Φαγιέτ λίγο πριν…

Έντρομη πριγκίπισσα Νταϊάνα: Η αηδιαστική πρόταση του Μοχάμεντ Αλ Φαγιέτ λίγο πριν…

«Θα κοιμηθείς μαζί μου»

Ο Μοχάμεντ Αλ Φαγιέντ άφησε την πριγκίπισσα Νταϊάνα να τρέμει αφού της έκανε μια νοσηρή πρόταση, σύμφωνα με τον πρώην μπάτλερ Πολ Μπάρελ.

Η Νταϊάνα, η οποία ήταν με τον γιο του πολυεκατομμυριούχου όταν πέθανε τραγικά σε τροχαίο στο Παρίσι, φέρεται να αποκάλεσε τον μεγιστάνα «τέρας» μετά το περιστατικό που συνέβη πριν από τη σχέση της με τον Ντόντι.

Διαβάστε επίσης: Πρώτο φετινό «αιώνιο» ραντεβού με φόντο το τρόπαιο του Super Cup

Ο Paul Burrell φέρεται να είπε ότι ο Al Fayed είπε στην πριγκίπισσα: «Θέλω να παντρευτείς τον γιο μου γιατί κατά την αιγυπτιακή παράδοση, ο πατέρας πάει πρώτος». Ο Μπάρελ πρόσθεσε ότι στη συνέχεια καμάρωνε: «Θα κοιμηθώ μαζί σου».

Ο Burrell ισχυρίστηκε ότι η Diana είπε ότι ο ιδιοκτήτης των Harrods ήταν σαν τον χαρακτήρα του Star Wars «Yoda» και «God» λόγω της μεγάλης γνώμης που είχε για τον εαυτό του. Είπε επίσης ότι την άγγιζε συχνά χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Η μοιραία συνάντηση

Το ζευγάρι είχε συναντηθεί για πρώτη φορά σε έναν αγώνα πόλο που χορηγήθηκε από το megastore Knightsbridge το 1986. Ο Burrell είπε ότι ήταν αηδιασμένος από τις παρατηρήσεις εκείνη την εποχή, δεδομένου ότι ήταν σχεδόν τα διπλάσια από αυτήν.

Πριγκίπισσα Νταϊάνα

Είπε στη Sun: «Ήμουν στο αυτοκίνητο όταν βγήκε τρέχοντας από το γραφείο του τρέμοντας και μου είπε, και αυτά είναι ακριβώς τα λόγια της, ότι είπε: «Θέλω να παντρευτείς τον γιο μου γιατί κατά την αιγυπτιακή παράδοση, ο πατέρας πάει πρώτος». Είπε, «Θα κοιμηθώ μαζί σου». Τότε είπε σοκαρισμένη: «Μπορείς να φανταστείς να κάνεις έρωτα με τον Γιόντα;».

Ο Μπάρελ ισχυρίστηκε ότι η Νταϊάνα ήταν επίσης αηδιασμένη από τη σκέψη και ένιωθε ότι είχε σοβαρά «δημιουργήσει το σκηνικό για αυτή τη συνάντηση». Η ιδέα ότι πίστευε ότι θα κοιμόταν πραγματικά με το βασιλικό την προβλημάτισε σε όλη τη σχέση της με τον Ντόντι.

Η Νταϊάνα βομβαρδίστηκε με δώρα, με τον μεγιστάνα να μυρίζει ως πατρική φιγούρα αργότερα στη σχέση τους. Θα κανόνιζε να σταλούν φορτηγά των Harrods στο Παλάτι του Κένσινγκτον γεμάτα gadgets. Η Νταϊάνα θα τους επέστρεφε αλλά οι δρομείς επέστρεφαν με περισσότερα δέματα με τα πόδια.

Οι κατηγορίες που δέχθηκε ο Μοχάμεντ Αλ Φαγιέντ μετά το θάνατο του

Ο Μοχάμεντ Αλ Φαγιέντ κατηγορήθηκε για βιασμό και σεξουαλική επίθεση από 19 διαφορετικές γυναίκες όταν ήταν ζωντανός, αποκάλυψε η Σκότλαντ Γιαρντ την περασμένη εβδομάδα.

Τα θύματα προσήλθαν στη δύναμη μεταξύ 2005 και 2023, αλλά ο Αλ Φαγιέντ δεν κατηγορήθηκε ποτέ πριν πεθάνει σε ηλικία 94 ετών πέρυσι. Τα αδικήματα φέρεται να έλαβαν χώρα μεταξύ 1979 και 2013.

Μοχάμεντ Αλ Φαγιέτ

Τρεις ήταν καταγγελίες για βιασμό, 15 για σεξουαλική παρενόχληση και ένας σε σχέση με εμπορία. Η Met Police ανέφερε σε ανακοίνωσή της την Πέμπτη: «Αυτή τη στιγμή έχουμε εντοπίσει 19 καταγγελίες που κατέληξαν στην καταγραφή εγκλημάτων που αφορούσαν τον Al Fayed σχετικά με 19 ξεχωριστές γυναίκες που αναφέρθηκαν στο Met μεταξύ 2005 και 2023.

«Μεταξύ 2005 και 2023 προσεγγίσαμε την Εισαγγελία του Στέμματος σε πέντε περιπτώσεις – δύο από αυτές, το 2009 και το 2015, επρόκειτο να διαβιβάσουν πλήρη αρχεία αποδεικτικών στοιχείων. Οι υπόλοιπες τρεις προσεγγίσεις αφορούσαν έγκαιρη ανακριτική συμβουλή. Και στις 19 καταγγελίες που αναφέρθηκαν η αστυνομία δεν έλαβε καμία περαιτέρω ενέργεια εναντίον του Μοχάμεντ Αλ Φαγιέντ».

πηγή: athensmagazine.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ