Ενωμένη κόντρα σε όλα η οικογένεια του Μάρκου Σεφερλή: Γνώρισε σε όλο το κοινό… την νύφη του

Σωστός... πεθερός ο κωμικός

Ο Μάρκος Σεφερλής είναι γνωστό, ότι πάνω από όλα βάζει την ενότητα της οικογένειάς του. Δεν είναι τυχαίο, ότι η Ελενα Τσαβαλιά προχώρησε προ ημερών σε μια πολύ ιδιαίτερη εξομολόγηση προς το σύζυγό της, ο οποίος μοιάζει να είναι… σωστός πεθερός, ανεβάζοντας στη σκηνή ακόμη και την… νύφη του.

Ο φωτογραφικός φακός του «Secret» βρέθηκε στην τελευταία παράσταση του δηµοφιλούς ηθοποιού στο «∆ελφινάριο», µε αφορµή τα 20 χρόνια. Στο τέλος, λοιπόν, της παράστασης, την ώρα που ευχαριστούσε συντελεστές και συνεργάτες, κάποια στιγµή είπε να ανέβει στη σκηνή και η Βένια, φέρνοντας τον γιο του σε αµηχανία, αφού πρόκειται για τη σύντροφό του. Εκείνη ανέβηκε στη σκηνή και πήγε αµέσως και αγκάλιασε τη µητέρα του συντρόφου της, την ηθοποιό Ελενα Τσαβαλιά. Τι κι αν ο Μάρκος τούς ζητούσε ένα φιλάκι; ∆εν του έκαναν το χατίρι. Η ξανθιά καλλονή και ο Χάρης Σεφερλής είναι αρκετό καιρό µαζί και µιλάµε για έναν έρωτα µεγατόνων, αφού, όπως φάνηκε, έχουν γνωριστεί και οι γονείς τους.

Η υπέροχη σχέση του Χάρη Σεφερλή και… ο γάμος

Ο Χάρης είναι ένας άνθρωπος πολύ χαµηλών τόνων και ό,τι κάνει θέλει να το κάνει µε την αξία του. Οι γονείς του ως µοναχοπαίδι τού έχουν µεγάλη αδυναµία. Η σύντροφός του ονοµάζεται Βένια Συριοπούλου και σπουδάζει Ψυχολογία. Μάλιστα, στο µέλλον την ενδιαφέρει να ασχοληθεί µε την Παιδοψυχολογία. Από την άλλη, ο Χάρης έχει χαράξει τον δικό του δρόµο και, µάλιστα, ενώ θα µπορούσε να ακολουθήσει τα βήµατα των γονιών του, επέλεξε να ασχοληθεί µε έναν εντελώς διαφορετικό κλάδο, αφού σπουδάζει ∆ιοίκηση Επιχειρήσεων. Οι γονείς του ποτέ δεν τον πίεσαν να ακολουθήσει το επάγγελµα του ηθοποιού, αφού θέλουν να τον βλέπουν ευτυχισµένο, ασχολούµενο µε ό,τι τον ευχαριστεί.

Στην ερώτηση αν µεγαλώνει τον γιο του µε τις αντιλήψεις να παντρευτεί, να κάνει οικογένεια και παιδιά, έχει δηλώσει ο Μάρκος Σεφερλής: «Ο Χάρης είναι από τα παιδιά που θα παντρευτούν πολύ νωρίς, γιατί βλέπει ένα πολύ ωραίο κλίµα µέσα στο σπίτι και χαίρεται που µας βλέπει µε τη µαµά του αγαπηµένους, να στηρίζει ο ένας τον άλλον. Εχει µια πολύ ωραία εικόνα και αίσθηση για τον γάµο. Εγώ του κάνω τα αστεία µου, ότι δεν είναι όλα τόσο ρόδινα. Είναι τύπος πολύ ερωτιάρης, ερωτεύεται εύκολα. Σίγουρα θα θέλει να παντρευτεί και νοµίζω ότι θα θελήσει να το κάνει πολύ γρήγορα».

Μάλιστα, η Βένια είναι πολύ καλή φίλη µε την Ελενα Τσαβαλιά και ήταν ιδιαίτερα συγκινηµένη για όσα είπε η ηθοποιός για τον Μάρκο Σεφερλή στην τελευταία τους παράσταση λίγο πριν από την περιοδεία τους.

πηγή: athensmagazine.gr
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από