Αποκαλυπτικός Στέλιος Διονυσίου για Μαρινέλλα: «Δεν χρειάζεται τόσο να…»

Αποκαλυπτικός Στέλιος Διονυσίου για Μαρινέλλα: «Δεν χρειάζεται τόσο να…»

«Τώρα αυτό ήταν να συμβεί»

Ο Στέλιος Διονυσίου παραχώρησε συνέντευξη στο Breakfast@Star και στη Μαίρη Αργυριάδου και μίλησε για την συνεργασία του με την Μαρινέλλα αλλά και τις δύσκολες ώρες που βιώνει η ερμηνεύτρια, η οποία νοσηλεύεται έπειτα από εγκεφαλικό που υπέστη σε συναυλία της στο Ηρώδειο το βράδυ της Τετάρτης 25/9.

Ο γνωστός τραγουδιστής χαρακτηρίζει «παλικάρι» την Μαρινέλλα, όπως τη θυμάται μέσα από τη συνεργασία της και το πάθος της πάνω στη σκηνή.

Διαβάστε επίσης: Ο Φλικ «έπιασε» Βαλβέρδε και Μαρτίνο

Οι δηλώσεις του Στέλιου Διονυσίου για Μαρινέλλα

«Δεν ήταν καταβεβλημένη, ίσα ίσα ήταν παλικάρι… πέταγε στην πίστα. Καμιά φορά την πείραζα και της έλεγα, δεν χρειάζεται τόσο, να τα δίνεις όλα! Φωνητικά και σωματικά ήταν στα καλύτερά της. Τώρα αυτό ήταν να συμβεί, ο Θεός ξέρει. Επειδή η Μαρινέλλα είναι παλικάρι, είμαι σίγουρος ότι θα το ξεπεράσει και θα την έχουμε σύντομα κοντά μας», είπε ο Στέλιος Διονυσίου.

Για το εάν ο ίδιος έχει επικοινωνήσει με την οικογένεια της Μαρινέλλας: «Δεν θέλω να ενοχλώ την οικογένεια γιατί ξέρω πόσο δύσκολες είναι αυτές οι στιγμές. Προσεύχομαι όλα να πάνε καλά», είπε ο Στέλιος Διονυσίου.

«Μιλάμε για παλικάρι, δεν το βάζει με τίποτα κάτω», καταλήγει ο τραγουδιστής για την Μαρινέλλα η οποία δίνει μεγάλη μάχη στη ΜΕΘ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ