«Εδώ κάτι βρωμάει…»: Μυστήριο με την κληρονομιά του Νίκου Σεργιανόπουλου – Το ρετιρέ με θέα Ακρόπολη που πωλήθηκε 25.000 ευρώ

Αποκαλύψεις φωτιά!

Ο δημοσιογράφος Φρίξος Δρακοντίδης, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας με την εκπομπή «Super Κατερίνα», αναφέρθηκε στην περιουσία του Νίκου Σεργιανόπουλου. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως ένα ρετιρέ με θέα την Ακρόπολη πουλήθηκε στην τιμή των 25.000 ευρώ.

Μέρος της περιουσίας του Νίκου Σεργιανόπουλου είχε μεταβιβαστεί στον αδελφό του. Αυτή η περιουσία κατέληξε σε μία ΑΜΚΕ (Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία) και, όπως προκύπτει, τα περιουσιακά στοιχεία τόσο του ίδιου όσο και του αδελφού του έχουν πωληθεί σε τρίτους.

Διαβάστε επίσης: Super Cup: «Πέταξαν» για τη Ρόδο Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός (pics)

Στο διαμέρισμα της οδού Κεραμεικού, με θέα την Ακρόπολη, κατοικούσε η μητέρα του αδελφού του Νίκου Σεργιανόπουλου. Πρόκειται για ένα ρετιρέ 100 τετραγωνικών μέτρων, που πουλήθηκε από την ΑΜΚΕ σε μια 28χρονη γυναίκα για 25.000 ευρώ. Το περίεργο είναι ότι λίγο αργότερα το μεταβίβασε ως δωρεά σε γνωστό επιχειρηματία του χώρου της εστίασης στο κέντρο της Αθήνας. Προσπαθήσαμε να εντοπίσουμε αυτό το άτομο για να μας εξηγήσει πώς αποκτήθηκε αυτό το «φιλέτο» ακινήτου για τόσο χαμηλή τιμή, αλλά ήταν αδύνατο. Ο δημοσιογράφος σημείωσε ότι ο επιχειρηματίας ήταν φίλος του Νίκου Σεργιανόπουλου.

Ο Σωκράτης Προβατάς, δικηγόρος και στενός φίλος του Νίκου Σεργιανόπουλου, δήλωσε σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή: «Δεν γνωρίζω αν ο Νίκος είχε συντάξει διαθήκη, αλλά, γνωρίζοντας τον χαρακτήρα του, πιστεύω πως δεν το έκανε. Με μεγάλη αγάπη για τον Νίκο, παρακολουθώ όλα τα ρεπορτάζ και διαβάζω τις σχετικές εφημερίδες. Δεν μπορώ να κατηγορήσω κανέναν, καθώς δεν έχω στοιχεία στα χέρια μου, αλλά αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά, μετά από 40 χρόνια ποινικής δικηγορίας, είναι ότι εδώ κάτι δεν πάει καλά».

Πηγή: Athensmagazine.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από