«Σκιάχτηκε» ο πρίγκιπας Χάρι: Ούρλιαζε και έβριζε μέσα σε τρομακτικό escape room (vid)

«Σκιάχτηκε» ο πρίγκιπας Χάρι: Ούρλιαζε και έβριζε μέσα σε τρομακτικό escape room (vid)

O «στοιχειωμένος» λαβύρινθος τον κατατρόμαξε

Ο πρίγκιπας Χάρι δεν ντρέπεται να «τσαλακωθεί» και πολύ καλά κάνει! Ο Δούκας του Σάσεξ βιντεοσκοπήθηκε να ουρλιάζει καθώς περνούσε μέσα από έναν «στοιχειωμένο λαβύρινθο» σε ένα escape room μαζί με τον Jimmy Fallon στο late-night talk show του.

Ο Χάρι δεν έλαβε μέρος σε μια τυπική συνέντευξη με τον οικοδεσπότη Fallon, αντ’ αυτού επέλεξε να γίνει ο πρώτος καλεσμένος-έκπληξη που δοκίμασε μια Halloween εμπειρία που ονομάζεται Jimmy Fallon’s Tonightmares στο Rockefeller Centre.

Διαβάστε επίσης: Το πανόραμα του Κυπέλλου Ελλάδος – Ποιες ομάδες προκρίθηκαν, πότε γίνεται η κλήρωση

Η εμφάνιση του αυτή πραγματοποιήθηκε, αφού πρώτα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις και τις εμφανίσεις που είχε στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ και της εβδομάδας για το κλίμα.

Η «περιπέτεια» του πρίγκιπα Χάρι μεταδόθηκε από το αμερικανικό δίκτυο NBC, όπου παρουσιάστηκε ο Δούκας του Σάσεξ με μια κάμερα δεμένη στο στήθος του, αρκετά νευρικός να βρίζει και να ουρλιάζει όσο διένυε τον τρομακτικό λαβύρινθο.

Ο Χάρι εμφανίστηκε στην οθόνη με ένα σύντομο επιφώνημα καθώς τρόμαξε τον Fallon, ο οποίος παρουσίαζε εκείνη την ώρα.

Ντυμένος με ένα χακί πουκάμισο με σηκωμένα μανίκια, ο πρίγκιπας Χάρι έλαμψε καθώς είπε ότι ενώ συνήθως δεν τρομάζει εύκολα, «σήμερα ίσως είναι διαφορετικά».

Και οι δύο φορούσαν κάμερες προσαρμοσμένες στο στήθος τους, καθώς μπήκαν σε ένα ασανσέρ που κατέβηκε στην αρχή του στοιχειωμένου λαβύρινθου, όπου τους υποδέχτηκε μια τρομακτική φιγούρα που έμοιαζε με ζόμπι.

Ο Δούκας του Σάσεξ είπε «Jimmy» πριν εμφανιστεί η φιγούρα, με αποτέλεσμα ο πρίγκιπας να αρχίσει τα «μπινελίκια».

Σε μια κωμική στιγμή, ο δούκας συνέκρινε τη στοιχειωμένη φιγούρα με έναν διάσημο Καναδό τραγουδιστή. «Είναι ο Michael Bublé; Καλή δουλειά, φίλε», είπε ο Χάρι.

Στο τέλος της εμπειρίας, ο Χάρι προσποιήθηκε ότι ρίχνει γροθιά αφού τρόμαξε από έναν ηθοποιό ενώ πόζαρε για μια φωτογραφία με τον Fallon.

«Κρατηθείτε για 10 ανατριχιαστικά δωμάτια που ζωντανεύουν τους χειρότερους εφιάλτες του Jimmy με σκοτεινούς χαρακτήρες και τρόμο σε κάθε γωνία», ανέφερε η σελίδα του Tonight Show στο YouTube.

Δείτε το απόσπασμα:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ