«Θα έρθει το Ηθών να την μαζέψει»- Τι έλεγε η οικογένεια της Ναταλίας Δραγούμη στην αρχή της καριέρας της

«Θα έρθει το Ηθών να την μαζέψει»- Τι έλεγε η οικογένεια της Ναταλίας Δραγούμη στην αρχή της καριέρας της

Η Ναταλία Δραγούμη μίλησε για τα πρώτα βήματα της καριέρας της και τις αντιδράσεις της οικογένειάς της.

Η Ναταλία Δραγούμη μιλά ανά διαστήματα για τις σημαντικές στιγμές στη ζωή της και ειδικά για την εμπειρία της σε σχέση με την πορεία της στον χώρο της υποκριτικής. Αυτή τη φορά, ανακάλεσε τα πρώτα βήματα της καριέρας της.

Μάλιστα, η ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για την αντίδραση της οικογένειάς της όσον αφορά τη δουλειά της. Συγκεκριμένα, περιέγραψε το τηλεφώνημα μιας θείας της προς τον πατέρα της η οποία του είπε: «Θα έρθει το Ηθών να μαζέψει τη Ναταλία στο τέλος». «Γιατί;» αναρωτήθηκε ο πατέρας της, σύμφωνα με την ίδια, και του είπε πως «στην τηλεόραση κάνει γυμνά».  Ο πατέρας τότε απάντησε στην θεία της ηθοποιού πως «είναι μέσα στη δουλειά της».

Διαβάστε επίσης: Ήταν κάποτε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Θλίψη και οργή για την εικόνα της ομάδας του Τεν Χαγκ

«Θα έρθει το Ηθών να μαζέψει τη Ναταλία στο τέλος».

«Ο μπαμπάς μου, όμως, με ήξερε τόσο καλά και νιώθω ότι δεν είχα ίχνος χυδαιότητας σε αυτά που έκανα. Ήταν πιο τρομακτικό να βλέπεις μια ερωτική σκηνή άλλων αν και, βέβαια, στη δική σου ξέρεις πότε είναι και… φεύγεις! Πας να πάρεις ένα ποτήρι νερό στην κουζίνα και φεύγεις. Ναι, να έβλεπα ερωτική σκηνή μαζί με τους γονείς μου θα ήταν λίγο περίεργο», παραδέχθηκε.

Μεταξύ άλλων γνωστή ηθοποιός μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο για τις γυμνές φωτογραφίσεις που έκανε στο παρελθόν και στις φορές που εμφανίστηκε γυμνόστηθη σε σειρές και ταινίες.

«Ναι, να έβλεπα ερωτική σκηνή μαζί με τους γονείς μου θα ήταν λίγο περίεργο».

«Κάποτε έκανα γυμνή φωτογράφιση σε αντρικό περιοδικό με τον Τάκη Διαμαντόπουλο, ήμουν η μούσα του για πολλά χρόνια. Πάλι ήταν πολύ προστατευμένο, αλλά εκεί ήταν μετά τα παιδιά. Έρχομαι από μία εποχή με τα δραματικά σίριαλ που έπαιζα, όπου ήταν αυτονόητο στο καθένα να υπάρχει γυμνό. Τώρα δεν υπάρχει πουθενά. Θυμάμαι μια φορά βλέπαμε τηλεόραση με τους γονείς μου και πέρασε τρέιλερ σειράς και ταινίας -και στις δύο ήμουν γυμνόστηθη! Δεν είχαν πρόβλημα» ανέφερε αρχικά.

Έπειτα, η Ναταλία Δραγούμη συμπλήρωσε: «Υπήρχε λίγο η εντύπωση ότι είμαι πιο ανάλαφρη και ότι έχω περάσει πιο καλά, διότι στο θέατρο πρέπει να έχεις ένα βάρος και έναν πόνο. Υπάρχει βέβαια αλήθεια σε αυτό, όχι ότι πρέπει και προς Θεού, θέλουμε να είμαστε ευτυχισμένοι και χαρούμενοι αλλά ό,τι κακό συμβαίνει στη ζωή σου, μπαίνει μέσα και βγαίνει μέσω της τέχνης σου».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ