Τζωρτίνα Σερπιέρη: Η κόρη της Μαρινέλλας που λάτρεψε ο Τόλης Βοσκόπουλος και έχασε τον πατέρα της από πνιγμό στο φαγητό

Κρατάει πολύ χαμηλό προφίλ αποφεύγοντας τα media

Ήταν μόλις δύο ετών η Τζωρτίνα όταν έζησε μαζί με τον Τόλη Βοσκόπουλο μέχρι το 1981 που τελικά η μητέρα της, Μαρινέλλα και ο τραγουδιστής αποφάσισαν να χωρίσουν οριστικά.

Η Μαρινέλλα, πριν παντρευτεί με τον Τόλη Βοσκόπουλο, διατηρούσε για τέσσερα χρόνια δεσμό με τον ιππέα και επιχειρηματία, Φρέντυ Σερπιέρη. Με τον διακεκριμένο αθλητή, η τραγουδίστρια απέκτησε τη μοναχοκόρη της, Τζωρτίνα. Το ζευγάρι δεν παντρεύτηκε ποτέ, παρά την επιθυμία του Φρέντυ Σερπιέρη, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της εποχής.

Διαβάστε επίσης: Εφές – Παναθηναϊκός 90-75: Τέλος στα φιλικά προετοιμασίας με ήττα και τώρα… Ρόδος για τους πράσινους

Η Μαρινέλλα με τον Φρέντυ Σερπιέρη και την κόρη τους

Η Μαρινέλλα είχε δηλώσει σε συνέντευξή της πως «Τον Φρέντυ Σερπιέρη τον είχα ερωτευτεί πολύ. Ήμασταν τέσσερα χρόνια μαζί. Μετά τη γέννηση της κόρης μας, εκείνος ήθελε να παντρευτούμε. Του είπα, όμως, ότι δε χρειάζεται, καλύτερα να μείνουμε φίλοι. Φυσικά την αναγνώρισε, της έδωσε το όνομά του, έγιναν όλα όπως έπρεπε. Τον αγαπάω πολύ, είναι εξαιρετικός άνθρωπος κι αυτός και η γυναίκα του, η Σαμπίνα, ο γιος τους επίσης, που είναι πραγματικός αδελφός της κόρης μου».

Μαρινέλλα και Τζωρτίνα

Όταν το ζευγάρι χώρισε, η Μαρινέλλα γνώρισε τον Τόλη Βοσκόπουλο κι όπως αποδείχτηκε, ήταν ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή της. Οι δυο τους παντρεύτηκαν τον Δεκέμβριο του 1975 στο διαμέρισμα της τραγουδίστριας στο Παγκράτι. Μάλιστα, η Τζωρτίνα ήταν τότε μόλις δύο ετών και έζησε μαζί με τον Τόλη Βοσκόπουλο για δύο χρόνια, μέχρι να χωρίσουν με τη μητέρα της.

Η Τζωρτίνα Σερπιέρη κρατάει ένα πολύ χαμηλό προφίλ αποφεύγοντας τα media. Είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά, τον 21χρονο Δημήτρη και τη 16χρονη Μελίνα. Όπως έχει δηλώσει η Μαρινέλλα σε συνέντευξή της στην «Κ», η εγγονή της έχει καλλιτεχνική φλέβα. «Γεννημένη ηθοποιός. Με την κόρη μου το γλύτωσα, έγινε σκηνοθέτις. Με την εγγονή το βλέπω να ’ρχεται…».

Ο τραγικός θάνατος του Φρέντυ Σερπιέρη

Ο πατέρας της μοναχοκόρης της Μαρινέλλας, Τζωρτίνας Σερπιέρη, πέθανε το 2016, σε ηλικία 78 ετών, έπειτα από πολύμηνη νοσηλεία σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.

Όσο για τις συνθήκες θανάτου του, ένα γεύμα έμελλε να σταθεί μοιραίο για τον διακεκριμένο ιππέα. Τέσσερις μήνες πριν φύγει από τη ζωή, κατά τη διάρκεια του φαγητού, ο Φρέντυ Σερπιέρης ένιωσε να πνίγεται.

Δυστυχώς, το περιστατικό αποδείχτηκε πολύ σοβαρό, αφού για μεγάλο χρονικό διάστημα ο εγκέφαλός του έμεινε χωρίς οξυγόνο, με αποτέλεσμα να προκληθεί σοβαρή βλάβη και εκείνος να καθηλωθεί στο κρεβάτι της εντατικής.

Πηγή: Athensmagazine.gr
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από