Κανείς δεν το γνώριζε αυτό: Ποιο είναι το πραγματικό ονοματεπώνυμο της Μαρινέλλας;

Κανείς δεν το γνώριζε αυτό: Ποιο είναι το πραγματικό ονοματεπώνυμο της Μαρινέλλας;

Ποια η καταγωγή της; - Ούτε ένας στους 100 δεν το γνωρίζει

Δύσκολες ώρες για την Μαρινέλλα, η οποία νοσηλεύεται στο «Υγεία» με βαρύ εγκεφαλικό και δίνει μάχη για την ζωή της. Η σπουδαία 86χρονη ερμηνεύτρια κατέρρευσε χθες το βράδυ στη σκηνή του Ηρωδείου, ενώ ερμήνευε ένα τραγούδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού ανέκτησε τις αισθήσεις της στα καμαρίνια του Ηρωδείου. Στο πλευρό της βρισκόταν από την πρώτη στιγμή ο προσωπικός της γιατρός, παρέχοντάς της άμεσα τις πρώτες βοήθειες.

Διαβάστε επίσης: Ξεκίνημα με το δεξί στο League Phase του Europa League θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός

Η ίδια επικοινωνούσε με το περιβάλλον, ωστόσο παρέμεινε στα παρασκήνια για περίπου μία ώρα πριν παραληφθεί από ασθενοφόρο στις 22:20.

Στο νοσοκομείο, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία που αποκάλυψε την παρουσία εγκεφαλικής αιμορραγίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε έντονο πονοκέφαλο πριν από τη συναυλία.

Μαρινέλλα: Ποιο είναι το πραγματικό της όνομα;

Όλοι την γνωρίζουν ως Μαρινέλλα! Το γνωρίζατε όμως ότι δεν είναι το πραγματικό της όνομα; Ποιο είναι το ονομεπώνυμο;

Η Μαρινέλλα ονομάζεται Κυριακή Παπαδοπούλου και κατάγεται από την Θεσσαλονίκη. Τραγουδά επαγγελματικά από το 1956 και έχει κυκλοφορήσει πολλά προσωπικά άλμπουμ, τα περισσότερα εκ των οποίων γνώρισαν εμπορική επιτυχία. Είναι διάσημη κατά κύριο λόγο στην Ελλάδα και την Κύπρο αλλά και με διεθνή αναγνώριση και σταδιοδρομία. Ξεχωρίζει για την έκταση της φωνής της και τη μοναδική χροιά της, ενώ διακρίνεται και για τη μεγάλη εκφραστικότητα στις ερμηνείες της, τόσο στις ηχογραφήσεις της όσο και επί σκηνής.

πηγή: athensmagazine.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ