Ο Λάκης Γαβαλάς τον «έδειξε» για πρώτη φορά: «Ζηλεύω το ωραίο σώμα του συντρόφου μου, είναι πολύ…»

Ο Λάκης Γαβαλάς τον «έδειξε» για πρώτη φορά: «Ζηλεύω το ωραίο σώμα του συντρόφου μου, είναι πολύ…»

«Ήμουν άτακτο παιδί», ανέφερε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς.

Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» και στη στήλη «Ψυχολογίες» του Γιώργου Κρικοριάν μίλησε ο Λάκης Γαβαλάς. Ο ίδιος αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια, στον σύντροφό του και το κομμάτι της ζήλιας στη σχέση τους, αλλά και την απόφαση να μην συνεχίσει στο My style Rocks.

«Γεννήθηκα στον Πειραιά και μεγάλωσα στον Κορυδαλλό. Ήμουν άτακτο παιδί, επειδή διάβαζα πολύ και ήθελα να “μπαλατζάρω” ανάμεσα στον καλό μαθητή και στον άτακτο. Με έδιωχναν πολλές φορές από τη σχολή στο St Paul στον Πειραιά και επειδή ντυνόμουν περίεργα μου ζητούσαν να πάω να αλλάξω. Η εμφάνισή μου ήταν κάπως προκλητική για αυτούς. Εγώ ήδη αποθήκευα το μέλλον μου, ότι θα είμαι ένας τρανός άνθρωπος του lifestyle και της οικουμενικής fashion κοινωνίας», ανέφερε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς.

Διαβάστε επίσης: Ξεκίνημα με το δεξί στο League Phase του Europa League θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός

Για τον πατέρα του μάλιστα αποκάλυψε: «Ο μπαμπάς μου ήταν αυστηρός, αλλά επειδή κατανάλωνε κάθε μέρα δυο ώρες μαζί μου νομίζω με αγαπούσε πιο πολύ από τις δυο αδελφές μου, γιατί πάντα είχε να ασχοληθεί μαζί μου. Οπότε ο πρώτος φαν ήταν ο πατέρας μου».

Στην ερώτηση «τι είναι ο έρωτας» για εκείνον απάντησε: «Ζω τον έρωτα, τον ζούσα, αλλά με μια πειθαρχεία. Άνθρωπος σε σχέση δεν θα μπορούσε να υπάρξω».

Ωστόσο, με τον τωρινό σύντροφό του αποκαλύπτει ότι υπάρχει «υγιής ζήλια».

Σε άσχημη κατάσταση ο Λάκης Γαβαλάς

«Υπάρχουν δυο ειδών ζήλιες. Ο καλός ζηλιάρης, όπως αυτός που είμαι τώρα. Ζηλεύει το να είμαστε μαζί και να μην μου την πέσει κάποιος. αλλά είχα ένα άλλο κακό παράδειγμα που η σχέση μου ζήλευε το ποιος είμαι και ήθελε κι εκείνος να γίνει σταρ.

Εγώ ζηλεύω το ωραίο σώμα του συντρόφου μου, γιατί είναι και πολύ νεότερός μου, αλλά αυτό με κάνει και εμένα να γυμνάζομαι».

Μιλώντας για τις καλύτερες στιγμές στην καριέρα του ο Λάκης Γαβαλάς αποκάλυψε: «Το highlight της καριέρας μου ήταν όποτε έφερνα κάποιον μεγάλο σχεδιαστή στην Ελλάδα για να τον γνωρίσει όλος ο κόσμος.

Τώρα είμαι σε μια αμερικάνικη παραγωγή που ασχολούμαι με τα κοστούμια τους και θα παίξω σε δυο σκηνές. Ακόμη έχω και το Emily In Paris, που θα γίνει το γύρισμα, γιατί αναβλήθηκε επειδή πέρσι ζήτησα από την παραγωγή του My Style Rocks να απουσιάσω και δεν με άφησαν».

πηγή: enimerotiko.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ