«Τσακίζουν» τα λόγια της συζύγου του Γιάννη Μόρτζου: «Σήμερα πέθανα και εγώ» (pic)

«Τσακίζουν» τα λόγια της συζύγου του Γιάννη Μόρτζου: «Σήμερα πέθανα και εγώ» (pic)

Δύσκολες ώρες!

Δυσβάσταχτες στιγμές βιώνει τόσο ο καλλιτεχνικός κόσμος, όσο και η οικογένεια του Γιάννη Μόρτζου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σήμερα (25/9).

Να υπεθνθυμίσουμε ότι ο ηθοποιός και σκηνοθέτης το τελευταίο διάστημα νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο με σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα.

Διαβάστε επίσης: Μεντιλίμπαρ: «Πρέπει να μπούμε σε όλα τα ματς με στόχο τη νίκη – Δεν αλλάζει η ιδέα του παιχνιδιού μας»

Η ανάρτηση της συζύγου του

Η σύζυγός του, Γιούλη Ζήκου έκανε μια σπαρακτική ανάρτηση στα social media, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του θανάτου:

«Σήμερα πέθανε ο Γιάννης Μόρτζος μαζί του πέθανε και η Γιούλη Ζήκου» έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός και δέχτηκε δεκάδες συλλυπητήρια σχόλια κάτω από την ανάρτησή της.

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που είχε περάσει το 2015

Αυτή δεν ήταν η πρώτη περιπέτεια του Γιάννη Μόρτζου με την υγεία του, καθώς το 2015 είχε βρεθεί πάλι σε πολύ δύσκολη θέση, έπειτα από μια καρδιολογική επέμβαση ρουτίνας.

«Έκανα bypass. Ευτυχώς, γλύτωσα. Ήμουν διασωληνωμένος. Πενήντα μέρες στην Εντατική ήμουν ζωντανός νεκρός. Και όταν κάποια στιγμή άνοιξα τα μάτια μου, έβλεπα να πεθαίνουν κάποιοι στον θάλαμο. Και δεν είχαν την ευαισθησία οι νοσοκόμες να τραβάνε την κουρτίνα να μην τους βλέπω. Εκεί είπα μέσα μου ότι “αφού πεθαίνουν αυτοί, θα πεθάνω κι εγώ”», είχε πει στην «On Time».

Ο Γιάννης Μόρτζος είχε τονίσει τη στήριξη που είχε δεχτεί και τότε από τη σύζυγό του: «Όμως, σιγά-σιγά έδινα κουράγιο στον εαυτό μου, σκεφτόμουν το παιδί μου και τη γυναίκα μου και προσπαθούσα να συνέλθω. Άρχισα να λέω στίχους από ποιήματα και λόγια από ρόλους που μου έρχονταν στο μυαλό. Τότε, είπα ότι αφού μιλάω, άρα υπάρχω, κι έτσι συνήλθα. Νομίζω, όμως, ότι ένας λόγος που κρατήθηκα στη ζωή ήταν η γυναίκα μου, η Γιούλη, η οποία καθόταν πάνω από το μαξιλάρι μου και δεν πήγαινε πουθενά… Τώρα πια δεν τον φοβάμαι τον θάνατο. Είναι λύτρωση».

Πηγή: Athensmagazine.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ