Κάθριν Ζέτα Τζόουνς: Μια γυμνή φωτογραφία της σκέφτεται να δώσει στον συζυγό της για τα γενέθλιά του

Κάθριν Ζέτα Τζόουνς: Μια γυμνή φωτογραφία της σκέφτεται να δώσει στον συζυγό της για τα γενέθλιά του

Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και ο Μάικλ Ντάγκλας μοιράζονται μεταξύ άλλων και τη μέρα γενεθλίων τους.

H Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και Μάικλ Ντάγκλας είναι παντρεμένοι από το από το 2000. Ανάμεσα σε όσα μοιράζεται το ζευγάρι, εκτός από τα τρία τους παιδιά, είναι και η μέρα που ήρθαν στον κόσμο, άρα και γιορτάζουν τα γενέθλιά τους.

Σε αυτά τα κοινά γενέθλια, μετά από όλα αυτά τα χρόνια γνωριμίας, η διάσημη ηθοποιός φαίνεται πως ξέμεινε από ιδέες δώρων γενεθλίων. Σημαντικό ίσως είναι να πούμε εδώ ότι η Τζόουν φέτος θα κλείσει 55 έτη πάνω στον πλανήτη, ενώ ο σύντροφός της τα 80.

Διαβάστε επίσης: Μεντιλίμπαρ: «Πρέπει να μπούμε σε όλα τα ματς με στόχο τη νίκη – Δεν αλλάζει η ιδέα του παιχνιδιού μας»

Το γεγονός των από κοινού γενεθλίων ήθελε να τιμήσει η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, αλλά και να μοιραστεί τους προβληματισμούς της σχετικά με το δώρο του συζύγου της. Για δύο παραπάνω λόγους η ηθοποιός έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Στην ανάρτηση αυτή βλέπουμε μια φωτογραφία της Τζόουνς από τα παλιά, η σταρ ποζάρει ολόγυμνη σε ένα μπάνιο, έχοντας θολώσει τα επίμαχα σημεία, φορώντας ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα και κοιτώντας τον καθρέφτη.

Στη λεζάντα της ανάρτησης, η ηθοποιός σχολίασε χιουμοριστικά ότι η αποκαλυπτική φωτογραφία του νεότερου εαυτού της είναι το δώρο στον σύζυγό της, καθώς μετά από 25 χρόνια μαζί «έχει ξεμείνει από ιδέες για δώρα».

Πιο συγκεκριμένα, έγραψε: «Με το κοστούμι γενεθλίων μου! Μετά από πάνω από 25 χρόνια που μοιράζομαι την ημέρα των γενεθλίων μου με τον σύζυγό μου, έχω ξεμείνει από ιδέες για δώρα! Αυτή είναι η δεύτερη επιλογή δώρου, ενώ οι μπάλες του γκολφ είναι η πρώτη επιλογή… φυσικά».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ