Την ώρα που έπιασε η φωτιά, η Αντωνά ήταν στο σπίτι…: Έτσι έγιναν όλα στο σπίτι του Λιάγκα, αποκάλυψη στον αέρα

Μεγάλες ήταν οι αποκαλύψεις και σήμερα στην εκπομπή «Πρωινό» αναφορικά με το σπίτι του Γιώργου Λιάγκα, το οποίο κάηκε πριν λίγες μέρες

Μεγάλες ήταν οι αποκαλύψεις και σήμερα στην εκπομπή «Πρωινό» αναφορικά με το σπίτι του Γιώργου Λιάγκα, το οποίο κάηκε χθες το πρωί κι ενώ ο παρουσιαστής ήταν στη δουλειά του.

Πιο αναλυτικά ο Γιώργος Λιάγκας μπορεί να βρισκόταν εκτός του σπιτιού που κάηκε, όμως η Μαρία Αντωνά τη στιγμή του περιστατικού, όπως έγινε γνωστό, ήταν μέσα στο σπίτι!

Διαβάστε επίσης: Πάει για μεγάλες εκπλήξεις στη Λιόν ο «Μεντί»

Απίστευτη αποκάλυψη: Όταν έπιασε φωτιά το σπίτι του Λιάγκα η Αντωνά ήταν μέσα – Πως έγιναν όλα

Φωτιά ξέσπασε χθες το πρωί, 24 Σεπτεμβρίου στο σπίτι του Γιώργου Λιάγκα και την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος στον αέρα του Πρωινού.

Όπως ανέφερε ο ίδιος η φωτιά ξεκίνησε από έναν ηλεκτρολογικό πίνακα του πρώτου ορόφου της μεζονέτας.

Ο ίδιος είπε: «Σήμερα το πρωί πήρε φωτιά το σπίτι μου, είναι μια μεζονέτα, κάηκε όλος ο πάνω όροφος. Ευτυχώς είμαστε καλά. Η φωτιά προήλθε από τον πίνακα, έγινε έκρηξη στον πίνακα, φλόγες, καπνοί κλπ. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της πυροσβεστικής που ήρθαν σε 8 λεπτά από την ώρα που τους κάλεσα. Το σπίτι είχε γεμίσει όλο με μαύρους καπνούς, οι ζημιές είναι πολύ μεγάλες. Η θερμότητα που αναπτύχθηκε ήταν μεγάλη, έλιωσαν πράγματα, έλιωσε η οροφή του σπιτιού. Έχει πάθει μια μεγάλη ζημιά. Η πυροσβεστική είναι ακόμα στο σπίτι, μένουν εκεί για ασφάλεια. Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους. Δεν είχα ασφάλεια! Ας πρόσεχα! Δεν πειράζει, υλικά είναι αυτά, αποκαθίστανται»!

Σήμερα, 25 Σεπτεμβρίου, η εκπομπή, Happy Day αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο περιστατικό και αποκαλύφθηκε ότι την ώρα που έπιασε φωτιά μέσα στο σπίτι ήταν και η Μαρία Αντωνά, η οποία κοιμόταν και σοκαρίστηκε.

«Υπήρχε και άλλος αυτόπτης μάρτυρας, δεν ήταν μόνος στο σπίτι ο Γιώργος Λιάγκας, ήταν και η Μαρία Αντωνά. Η Μαρία μάλλον κοιμόταν, δεν έχει λόγο να ξυπνήσει τόσο πρωί. Τελικά ο Γιώργος κοιμήθηκε στο υπόγειο, γιατί ούτε στο ισόγειο μπορούσε να κοιμηθεί, παρόλο που η ζημιά έγινε στον όροφο. Η Μαρία σοκαρίστηκε από τη φωτιά. Επειδή βγαίνουν τίτλοι μετά, θέλω να πω ότι η Μαρία έχει και το δικό της σπίτι», αναφέρθηκε στο Happy Day.

Πηγή: Enimerotiko.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από