Μοντέρνο και ευρύχωρο: Αυτό είναι το σπίτι του Γιώργου Λιάγκα στα νότια Προάστια που πήγε να καεί ολοσχερώς

Πολυτελές εσωτερικά και εξωτερικά

Ο Γιώργος Λιάγκας ζει σε ένα ευρύχωρο και μοντέρνο σπίτι γεμάτο ανέσεις στα νότια Προάστια. Ο ίδιος μας το έχει δείξει άλλωστε πολλές φορές μέσα από αναρτήσεις του. Με αφορμή το ολονύχτιο θρίλερ που πέρασε ο παρουσιαστής όταν πήρε φωτιά ο επάνω όροφος του σπιτιού του, δείτε το σπίτι που περνάει χρόνο με τα παιδιά του!

Πού βρίσκεται το σπίτι του Γιώργου Λιάγκα

Να σας θυμίσουμε ότι το σπίτι του Γιώργου Λιάγκα βρίσκεται στα νότια προάστια. Πρόκειται για ένα μοντέρνο και πολυτελές σπίτι.

Στη διακόσμηση του σαλονιού του επικρατεί κυρίως το γκρι χρώμα. Ο καναπές στο σαλόνι του είναι γκρι, όπως επίσης και το τραπέζι ενώ δεν λείπει ο γκρι τόνος και στα χαλιά του καθιστικού.

Πάνω στο τραπέζι είναι τοποθετημένα πολλά διακοσμητικά, ένα μεγάλο καλάθι με μικρές μπαμπού μπαλίτσες και βιβλία. Η μεγάλη ξύλινη τραπεζαρία που βρίσκεται στο σαλόνι, με τα λευκά πόδια τραβάει αμέσως τα βλέμματα.

Φυσικά, στο σπίτι υπάρχει και εσωτερική σκάλα που οδηγεί στα πάνω δωμάτια! Ο Γιώργος Λιάγκας σε αυτό το σπίτι περνάει ξέγνοιαστες στιγμές με τα παιδιά του ενώ δεν παύει να το απολαμβάνει ακόμα και τις στιγμές που είναι μόνος του!

Πηγή: Athensmagazine.gr
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από