«Πληρωμένη» απάντηση Νατάσσας Μποφίλιου: Τόσο κόστισε το φόρεμα του… Λυκαβηττού (pic)

«Πληρωμένη» απάντηση Νατάσσας Μποφίλιου: Τόσο κόστισε το φόρεμα του… Λυκαβηττού (pic)

«Η αγωνίστρια με το φόρεμα των 2.000 ευρώ», της έγραψαν μετά τη συναυλία και εκείνη πήρε θέση.

Η Νατάσσα Μποφίλιου επέλεξε να αντιδράσει με τον δικό της τρόπο μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε η πρόσφατη συναυλία της στο Θέατρο του Λυκαβηττού.

Κατά τη διάρκεια αυτής της συναυλίας, αφιερωμένης στα 11 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, η τραγουδίστρια εκφώνησε έναν σύντομο λόγο κατά του φασισμού μέσα από ένα από τα νέα της τραγούδια.

Ωστόσο, αυτό που πραγματικά ξεχώρισε ήταν το φόρεμά της. Πολλοί έσπευσαν να σχολιάσουν πως ήταν υπερβολικά ακριβό και ακατάλληλο για μια συναυλία με τέτοιο χαρακτήρα.

Ένα χαρακτηριστικό σχόλιο έλεγε: «Με φόρεμα αξίας 2.000 ευρώ πολεμάς τον φασισμό. Πνίγεις τους φασίστες με μετάξι και σατέν.»

Μετά την καταιγίδα αρνητικών σχολίων, η Νατάσα Μποφίλιου έδωσε τη δική της απάντηση σχετικά με το φόρεμα, αποκαλύπτοντας το πραγματικό του κόστος. Αντί των 2.000 ευρώ που ισχυρίζονταν ορισμένοι, το φόρεμα κόστισε 148 ευρώ.

Μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η δημοφιλής καλλιτέχνης μοιράστηκε μια φωτογραφία από εκείνη τη βραδιά, δηλώνοντας την τιμή του φορέματος καθώς και το κατάστημα από όπου το αγόρασε.

Πηγή: athensmagazine.gr

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ