Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Ο Χρήστος μου θυμίζει στα πάντα τον…»

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Ο Χρήστος μου θυμίζει στα πάντα τον…»

«Κάνω πάντα την πρώτη κίνηση».

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη προχώρησε σε μία δήλωση σε νέο βίντεο στο youtube στο οποίο μεταξύ άλλων μίλησε και για τον σύντροφό της, Χρήστο Μάστορα αλλά και στην ομοιότητα του με τον μπαμπά της. Παράλληλα δείτε τη στιγμή που ο Χρήστος Μάστορα δέχθηκε επίθεση πάνω στη σκηνή.

Συγκεκριμένα στο νέο της βίντεο στο Youtube σε ερώτηση «ψάχνεις έναν άντρα που να σου θυμίζει το πρότυπο του πατέρα σου», δήλωσε: «Ισχύει παιδιά, ισχύει.

Πάρα πολύ αυτό. Γενικά στη ζωή μου, όχι όποιον σύντροφο. Ο Χρήστος μου θυμίζει πάρα πολύ τον μπαμπά μου. Σχεδόν στα πάντα του. Πάντα το έψαχνα αυτό στους συντρόφους μου. Δεν είχα πέσει ποτέ μέσα σε αυτό, αλλά ο Χρήστος μου τον θυμίζει πολύ».

Και σε άλλο σημείο, είπε: «Σε όλες τις σχέσεις που είχα έκανα εγώ την πρώτη κίνηση. Σε όλους έστειλα εγώ πρώτη μήνυμα. Συνήθως στέλνω κάτι άκυρα και μου έχει τύχει να μη λάβω και ποτέ απάντηση. Κάνω φουλ την πρώτη κίνηση και δεν φοβάμαι καθόλου την απόρριψη. Δεν κρατιέμαι, δεν περιμένω τον άλλον να κάνει την πρώτη κίνηση, είμαι ανυπόμονη. Επειδή ο Χρήστος μου άρεσε πάρα πολύ, ήμουν ανυπόμονη και έλεγα ότι θα του στείλω εγώ. Και έστειλα…».

Και σε άλλο σημείο τόνισε η Γαρυφαλλιά: «Δεν είμαι ξινή. Στα social media είμαι τέρμα cool, ανοίγω την κάμερα όπως να ‘ναι, κάνω τα δικά μου. Αλλά το να γνωρίζω κόσμο μου είναι δύσκολο. Δεν πιστεύω όμως ότι είμαι ξινή».

Δείτε το σχετικό βίντεο

Πηγή: athensmagazine.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ