Ο Κώστας Πρέκας «τσάκισε» τον Φώτη Σεργουλόπουλο: «Είναι τόσο γελοίος που δεν ασχολούμαι μαζί του»

Ο Κώστας Πρέκας «τσάκισε» τον Φώτη Σεργουλόπουλο: «Είναι τόσο γελοίος που δεν ασχολούμαι μαζί του»

«Ο γάμος των ομόφυλων θα καταστρέψει το ελληνικό έθνος»

Ο Κώστας Πρέκας έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στις κάμερες της «Super Κατερίνα», εκφράζοντας τη θέση του για τον γάμο των ομοφυλοφίλων, ο οποίος σύμφωνα με τον ίδιο είναι ζήτημα χρόνου να καταργηθεί.

Επί του θέματος, ο ηθοποιός είχε επίσης πει: «Όλο αυτό προσβάλλει την χώρα μου – Το DNA του ελληνικού λαού δεν μπορεί να το δεχτεί όλο αυτό, δεν είναι πρόοδος». Μεταξύ άλλων δεν δίστασε να εξαπολύσει «πυρά» κατά του Φώτη Σεργουλόπουλου.

Διαβάστε επίσης: Dubai BC: Το πρώτο «μπαμ» με τον Ερυθρό Αστέρα, το γήπεδο «στολίδι» και το σχέδιο… Euroleague (vids)

Οι δηλώσεις του Κώστα Πρέκα για τον γάμο και τον Φώτη Σεργουλόπουλο

«Ο γάμος μεταξύ ανδρός και γυναικός είναι πολύ σημαντικό, εύχομαι στα νέα παιδιά να βρουν το ταίρι τους και να κάνουν οικογένεια, για να έχουμε αυτή την ωραία συνέχεια ως Έλληνες. Γιατί αυτά τα φαινόμενα που υπάρχουν σήμερα είναι έξω από τα ήθη και τα έθιμά μας, να πάρουν τα μπογαλάκια τους και να πάνε από εκεί που ήρθαν», απαντά ο ηθοποιός σε σχετική ερώτηση.

Σε ερώτηση για τον Μάρκο Σεφερλή και τον Φώτη Σεργουλόπουλο, ο Κώστας Πρέκας απάντησε: «Ο Μάρκος Σεφερλής είναι ένας από τους σημαντικότερους κωμικούς ηθοποιούς που έχουμε σήμερα στην Ελλάδα. Αυτά τα παιδάκια που τον κατακρίνουν ας πάνε να πλύνουν κανένα πιάτο, σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι όταν τους ακούς.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος είναι τόσο γελοίος που δεν ασχολούμαι μαζί του», σχολιάζει για την πρόσφατη διαμάχη των δύο ανδρών ο Κώστας Πρέκας.

Δείτε το εν λόγω απόσπασμα:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ