Καθηλώνει η Σάγια: «Τον τσάκωσα στο κρεβάτι με την κολλητή μου ενώ εγώ του έσωσα την ζωή» (pics)

Τι έγινε...

Η Σάγια, γνωστή τραγουδίστρια και πρώην μέλος του δημοφιλούς συγκροτήματος Hi-5, βρέθηκε πρόσφατα καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμα-δες», όπου μίλησε ανοιχτά για προσωπικές δυσκολίες που αντιμετώπισε στο παρελθόν.

Μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε σε μια τοξική σχέση στην οποία είχε εγκλωβιστεί, καθώς και την προδοσία που βίωσε, γεγονότα που την επηρέασαν βαθιά.

Η Τοξική Σχέση και η Προδοσία

Στην εκπομπή, η Σάγια μοιράστηκε ότι υπήρξε θύμα μιας σχέσης που ήταν γεμάτη τοξικότητα και δυσκολίες. Παρά τις προσπάθειές της να διατηρήσει τη σχέση, η προδοσία που βίωσε την ανάγκασε τελικά να φύγει.

Σάγια: Τα Όσα Ανέφερε

«Έχω βρεθεί κι εγώ σε μία σχέση που ένιωθα εγκλωβισμένη, να μην ξέρω πως θα φύγω και να νιώθω ότι δεν μου φέρεται σωστά. Ήμουν πολύ μικρή και γίνονταν πάρα πολλά πράγματα τότε στη ζωή μου εκείνη την περίοδο. Είχε μπλέκει και με κάποιες ουσίες κι ήταν άρρωστος ο συγκεκριμένος. Είμαι κι εγώ πολύ του να βοηθήσω. Έκανα όλη αυτήν την προσπάθεια και κατέληξα να είμαι εγώ το θύμα» δήλωσε η Σάγια.

«Να έχω βοηθήσει έναν άνθρωπο, να του έχω σώσει τη ζωή και ξαφνικά να εμφανίζεται η κολλητή και να τους βρίσκω να κοιμούνται μαζί στο κρεβάτι. Εννοείται ότι έφυγα νύχτα και πήρα τα πραγματάκια μου. Δεν κρατώ κακίες, δεν έχω χρόνο. Έφυγα κι εννοείται ότι ήταν καλύτερα τα πράγματα στη ζωή μου» σημείωσε η Σάγια.

Δείτε το Απόσπασμα της Εκπομπής:

Ξανά μαζί 17 χρόνια μετά: Συγκινημένοι χιλιάδες φανς των Hi-5, μίνι reunion για 1η φορά μετά την διάλυσή τους

Πρόσφατα η εκρηκτική Shaya επέστρεψε με ένα άκρως εντυπωσιακό τραγούδι αλλά και video clip με τι τίτλο «Τι είχα, τι έχασα», το οποίο θα γίνει το απόλυτο hit του καλοκαιριού.

Μάλιστα, το TLIFE «τρύπωσε» στα backstage των γυρισμάτων του video clip και εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες.

Όπως θα δεις στα στιγμιότυπα, εκεί ήταν και η Νάνσυ Στεργιοπούλου, το πρώην μέλος των Hi-5, η οποία βρέθηκε για λίγες μέρες στην Ελλάδα (καθώς κάνει πετυχημένη καριέρα σε άλλο κλάδο στο εξωτερικό).

Η Νάνσυ πήγε να στηρίξει ηθικά και ψυχολογικά την καλή της φίλη και πρώην συνεργάτιδά της Shaya, ενώ μόλις τελείωσαν τα γυρίσματα πήγαν βόλτα, έφαγαν και απόλαυσαν η μία την παρέα της άλλης!

Δες φωτογραφίες:

Πηγή: enimerotiko.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από