Εξαφανίστηκαν στο απόγειο της καριέρας τους: 5 διάσημες Ελληνίδες που παράτησαν τη σόουμπιζ και αφιερώθηκαν στο Θεό

Διάσημες Ελληνίδες που έκαναν στροφή στη ζωή τους και αφιερώθηκαν στα θεία

Διάσημες Ελληνίδες παράτησαν μία πολλά υποσχόμενη καριέρα και τον λαμπερό κόσμο της σόουμπιζ, ώστε να αφοσιωθούν στον Θεό και να γίνουν μοναχές.

Οι πέντε διάσημες Ελληνίδες που έγιναν μοναχές

Διαβάστε επίσης: Για το restart Άρης και Ολυμπιακός στο «Κλ. Βικελίδης»

Helen Mazlou

Η γνωστή TikToker, Helen Mazlou, αποφάσισε να παρατήσει την παρουσία της στα social media και να γίνει μοναχή.

Όπως αναφέρει και η ίδια με ανάρτησή της στο Instagram, ονομάζεται «Μοναχή Υπομονή πλέον», με φωτογραφίες να τη δείχνουν να φορά τα μαύρα ιμάτιά της και να ορκίζεται.

Γεωργία Αποστόλου

Ήταν αρχές της δεκαετίας του ’90 όταν έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό η Γεωργία Αποστόλου, η οποία συμμετείχε σε πολλές επιτυχημένες σειρές, αλλά στη συνέχεια, αποφάσισε να αφιερωθεί στην εκκλησία και να αφήσει την καριέρα της, ενώ το 2016 έγινε γνωστό πως άφησε την τελευταία της πνοή.

Άνια Φυσσούν

Η Άνια Φυσσούν, κόρη του Πέτρου Φυσσούν και της Τέτας Χατζηχρήστου, αποφάσισε να εγκαταλείψει την υποκριτική και τη ζωή της και πλέον ζει ως μοναχή με το όνομα Πορφυρία σε κάποιο μοναστηρί της Βοιωτίας.

Η απόφαση των διάσημων Ελληνίδων που ξάφνιασαν τους πάντες

Ναταλία Λιονάκη

Η Ναταλία Λιονάκη αποφάσισε να απαρνηθεί τα εγκόσμια το 2009, ξαφνιάζοντας τόσο τους συγγενείς, όσο και τους συναδέλφους της.

Η Ναταλία Λιονάκη ονομάζεται μοναχή Φεβρωνία και τα τελευταία χρόνια ζει στην Κένυα. Στην εκπομπή «Το Πρωινό» είχε μιλήσει τον Φεβρουάριο του 2024 ο επίσκοπος Μάρκος, ο οποίος είχε υπογραμμίσει «έχει χρόνια που βρίσκεται εκεί η μοναχή Φεβρωνία, μαζί με άλλες μοναχές, επί μακαριστού προκατόχου μου. Ξέρω μόνο ότι υπάρχει, δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το ιστορικό της. Τώρα με τις μοναχές που είναι εκεί, μας βοηθούν στο έργο μας. Φτιάχνουν το μοναστήρι».

Αλεξανδριανή Σικελιανού

Η Αλεξανδριανή Σικελιανού σπούδασε σε εξειδικευμένο σχολείο υποκριτικής στις ΗΠΑ και όταν επέστρεψε στην Ελλάδα πέρασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου.

Συμμετείχε στις σειρές «Λυγερή» της ΕΤ1 το 1995, αλλά και στο σίριαλ «Αγνοημένοι» του ANT1. Έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τον ρόλο της στη σειρά «Πρόβα Νυφικού».

Ακολούθησε η συμμετοχή της στη δραματική σειρά του MEGA, Παλίρροια (Μανούσος Μανουσάκης, 1996) και το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο, με την ταινία “Πίσω Πόρτα”, του Γιώργου Τσεμπερόπουλου (2000).

Τα τελευταία χρόνια , σύμφωνα με πληροφορίες, ζει στα Ιεροσόλυμα.

Πηγή: Enimerotiko.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από