Γιος πάμπλουτης Ελληνίδας & μικρότερός της: Ο νέος άντρας που ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα η Σοφιάνα Αβραμάκη

Γιος πάμπλουτης Ελληνίδας & μικρότερός της: Ο νέος άντρας που ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα η Σοφιάνα Αβραμάκη

Αποκαλύψεις από τη Σοφιάνα Αβραμάκη

Το φετινό καλοκαίρι υπήρξε ένα από τα πιο αξέχαστα για τη Σοφιάνα Αβραμάκη, καθώς η 29χρονη πρώην διαγωνιζόμενη του Survivor εμβάθυνε πλήρως στις απολαύσεις της καλοκαιρινής περιόδου.

Κατά τη διάρκεια των διακοπών της, η Σοφιάνα Αβραμάκη είχε την ευκαιρία να εξερευνήσει πλήθος νησιών, ζώντας μοναδικές στιγμές και απολαμβάνοντας την ελληνική νησιωτική ομορφιά. Παράλληλα, φρόντισε να μοιράζεται αυτές τις αξέχαστες εμπειρίες με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω του Instagram. Η Αβραμάκη δημοσίευσε πλήθος φωτογραφιών, αναδεικνύοντας τις βραδινές της εξόδους αλλά και τις ευχάριστες στιγμές της στις παραλίες, επιτρέποντας στους ακόλουθούς της να γίνουν κοινωνοί των καλοκαιρινών της περιπετειών.

Κατά τη διάρκεια του μέσου του καλοκαιριού, η Σοφιάνα Αβραμάκη εμφανίστηκε μέσω ζωντανής σύνδεσης στην εκπομπή «Summer’s Cool», όπου έκανε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή.

Στην εκπομπή, η πρώην παίκτρια του Survivor μοιράστηκε με ενθουσιασμό ότι διατηρεί μια ευτυχισμένη ερωτική σχέση, η οποία φαίνεται να της προσφέρει μεγάλη ικανοποίηση και χαρά. Οι δηλώσεις της επιβεβαίωσαν ότι η προσωπική της ζωή εξελίσσεται θετικά, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για να γιορτάσει τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο με ιδιαίτερη χαρά και ευτυχία.

Η ίδια δηλώνει: «Το αν είμαι μόνη ή όχι δεν έχει να κάνει με την αποχή από τα social, είναι σε φάσεις. Αλλά δεν είμαι μόνη», ενώ ο φίλος της, Κωνσταντίνος Αρτσίτας που βρισκόταν στο πάνελ της εκπομπής, πρόσθεσε: «Λάμπει το κορίτσι ρε παιδιά!».

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:

Πηγή: enimerotiko.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ