Ζει στην απόλυτη χλιδή η Μαρί Σαντάλ (pics)

Ζει στην απόλυτη χλιδή η Μαρί Σαντάλ (pics)

Τόσα λεφτά έδωσε γι’ αυτό το φόρεμα, μόνο οι πάμπλουτες μπορούν να το βάλουν...

Η Μαρί Σαντάλ και ο Παύλος βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα, προετοιμαζόμενοι για τον γάμο της μικρότερης αδελφής του, Θεοδώρας, που θα τελεστεί σε λίγες μέρες στη Μητρόπολη Αθηνών.

Το ζευγάρι, το οποίο μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ Λονδίνου και Νέας Υόρκης, απολαμβάνει τις πρώτες ημέρες της παραμονής του στη χώρα μας και, πρόσφατα, έκανε μια δημόσια εμφάνιση με τον αδερφό του Παύλου, Νικόλαο. Οι τρεις τους παρακολούθησαν μια εκδήλωση στο Ηρώδειο, αφιερωμένη στη Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, με τίτλο «Μαριάννα – Αγάπη, Ελπίδα, Φως».

Η Μαρί Σαντάλ τράβηξε τα βλέμματα με την εξαιρετική κομψότητά της, φορώντας ένα λευκό φόρεμα σεμιζιέ, διακοσμημένο με περίτεχνα κεντήματα στο μπούστο. Το φόρεμα, μια δημιουργία της Gabriela Hearst, είναι κατασκευασμένο από κρεπ ύφασμα και διαθέτει φουσκωτά μανίκια.

Το συγκεκριμένο ένδυμα, το “Ivory Double-Face Wool Crepe Dress“, κοστίζει 3.500 δολάρια και ανήκει στη συλλογή της Hearst, η οποία έχει ντύσει πολλές γαλαζοαίματες, όπως η Κέιτ Μίντλετον και η βασίλισσα Λετίσια.

Η παρουσία του ζευγαριού στην εκδήλωση, λίγες ημέρες πριν τον πολυαναμενόμενο γάμο της Θεοδώρας, ενίσχυσε το ενδιαφέρον γύρω από το λαμπερό γεγονός, το οποίο θα συγκεντρώσει σημαντικές προσωπικότητες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

πηγή: enimerotiko.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ