Κι όμως είχε μαρτυρήσει τη σχέση με την Παππά ο Γεροντιδάκης: Τα είχε πει όλα έναν χρόνο πριν

Κι όμως είχε μαρτυρήσει τη σχέση με την Παππά ο Γεροντιδάκης: Τα είχε πει όλα έναν χρόνο πριν

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης, ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του, σπανίως απασχολούσε τα φώτα της δημοσιότητας με την προσωπική του ζωή. Ωστόσο, η προσωπική του ζωή ερευνάται «ενδελεχώς», λόγω της φημολογούμενης σχέσης του με τη Δανάη Παππά, το τηλεοπτικό του ταίρι στον «Σασμό».

Να σας θυμίσουμε ότι ο ηθοποιός διατηρούσε σοβαρή σχέση με την make up artist Άσπα Κωνσταντοπούλου, και μάλιστα είχαν υπογράψει και σύμφωνο συμβίωσης.

Διαβάστε επίσης: Επίσημο: Ανανέωσε με τον Ολυμπιακό ο Ροντινέι (pic)

Λίγες ημέρες πριν ωστόσο στο φως ήρθε η είδηση πως έδω και μερικούς μήνες έχουν χωρίσει.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πριν σχεδόν έναν χρόνο ο Γιώργος Γεροντιδάκης στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού αναφέρθηκε στη σχέση με την πρώην σύντροφό του, Άσπα αλλά και στη Δανάη Παππά.

Η συνέντευξη του Γιώργου Γεροντιδάκη

«Πόσο ρόλο παίζει για εσένα να έχεις ήρεμη προσωπική ζωή;» ήταν η αρχική ερώτηση της δημοσιογράφου με τον Γιώργο Γεροντιδάκη να απαντά:

Έχω την πολυτέλεια να είμαι ήρεμος έτσι ώστε να μπορώ να σκέφτομαι καλύτερα το κάθε βήμα ξεχωριστά. Είναι όμορφο να μπορείς να έχεις ανθρώπους κι έναν συγκεκριμένο άνθρωπο που μπορείς να ακουμπάς, να συνεργάζεσαι. Δεν είσαι μόνος σου σε αυτόν τον κόσμο και σίγουρα δεν μπορείς να τα καταφέρεις όλα μόνος σου. Χρειάζεται και υποστήριξη βοήθεια, θαλπωρή, αγάπη…»

N.A: Με χιούμορ θα πω, ότι φαντάζομαι πως στην προσωπική σου ζωή περνάς καλύτερα απ, ό,τι με τις τηλεοπτικές συντρόφούς σου.

Γ.Γ: Περνάω πάρα πολύ όμορφα και με τη Δανάη και με τη Μαρία την Πετεβή, έχουμε περάσει πολύ όμορφες στιγμές και ξέρεις κάτι, μέσα από τους ρόλους μαθαίνεις να διαχειρίζεσαι και τη ζωή σου.

Ν.Α: Εσύ είσαι άνθρωπος Σασμού ξεκάθαρα…

Γ.Γ: Ο Σασμός νομίζω ότι μου ταιριάζει «γάντι», σαν τίτλος και ειδικά σε αυτή την περίοδο της ζωής μου, δηλαδή τον έχω ανάγκη και τον πραγματοποιώ.

Ν.Α: Τι θα γίνει με τη Θεοδώρα;

Γ.Γ: Ο επίλογος πάντα έχει μια αισιοδοξία, έχει μια ελπίδα, ένα όνειρο κι έχει και μια πικρία και μια μελαγχολία, γιατί τελειώνει… Μια αισιοδοξία κι ένα όνειρο για τα παιδιά, τα ζευγάρια ή τους ανθρώπους που θα καταφέρουν να πετύχουν αυτά που θέλουν στη ζωή τους και μια πικρία για τους χαρακτήρες, οι οποίοι, μέσα σε αυτά τα τρία χρόνια, δεν κατάφεραν να βρουν την ηρεμία.

Έχει όνειρο να φτιάξουν μια όμορφη και μεγάλη οικογένεια. Αυτή νομίζω ότι είναι η ολοκλήρωση του συγκεκριμένου ήρωα. Αν λοιπόν μιλάμε για έναν τίτλο του ζευγαριού Γιώργου και Θεοδώρας, είναι η ενηλικίωση τους φέτος.

Πηγή: Athensmagazine.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ