«Ένιωθα σαν πόρνη πολυτελείας! Πήγαινα στο Ritz στις 4 το πρωί, έκανα σ@ξ και επέστρεφα αεροπορικώς στο Μιλάνο»: Η πρώην σύντροφος της Μαντόνα αποκαλύπτει τα πάντα για την σχέση τους!

«Ένιωθα σαν πόρνη πολυτελείας! Πήγαινα στο Ritz στις 4 το πρωί, έκανα σ@ξ και επέστρεφα αεροπορικώς στο Μιλάνο»: Η πρώην σύντροφος της Μαντόνα αποκαλύπτει τα πάντα για την σχέση τους!

Η συγκεκριμένη γυναίκα εκτός από την Μαντόνα τα είχε και με την Αντζελίνα Τζολί.

Η Τζένι Σιμίζου μίλησε για τη σχέση της με τη Μαντόνα κατά τη δεκαετία του ’90, αποκαλύπτοντας ορισμένες λεπτομέρειες στο κοινό.

Στο ντοκιμαντέρ της Disney «In Vogue: The ’90s», στο έκτο και τελευταίο επεισόδιο, το 57χρονο μοντέλο εξιστόρησε το ειδύλλιό της με την ποπ σταρ.

Όπως ανέφερε, εκείνη την εποχή διατηρούσε σχέση τόσο με τη Μαντόνα όσο και με την Αντζελίνα Τζολί, ενώ ταξίδευε σε όλη την Ευρώπη για να συναντήσει τη διάσημη τραγουδίστρια.

Μάλιστα, ανέφερε ένα παράδειγμα όπου το 2014 ταξίδεψε με αεροπλάνο από το Μιλάνο στο Παρίσι για να περάσει τη νύχτα με τη Μαντόνα και επέστρεψε στην Ιταλία την επόμενη μέρα για την επόμενη παράστασή της.

«Εννοώ ότι δεν μπορούσες να πεις «όχι» στη Μαντόνα τη δεκαετία του ’90. Όχι μόνο ήταν υπέροχο να αισθάνεσαι σαν πόρνη πολυτελείας, γιατί έτσι ήταν, αλλά μου τηλεφωνούσε και μου έλεγε «μπορείς να με συναντήσεις στο σόου μου στο Παρίσι; Είσαι στην Ευρώπη, σωστά;» κι εγώ απαντούσα «ναι, μόλις τελείωσα το σόου της Prada, θα πάρω το αεροπλάνο για εκεί». Και πήγαινα στο Ritz στις 4 το πρωί, έκανα σεξ και επέστρεφα αεροπορικώς στο Μιλάνο», περιγράφει.

Στα απομνημονεύματά της το 2023, η ηθοποιός ανέφερε λεπτομερώς το ειδύλλιό της με τη Μαντόνα, εξηγώντας ότι η σχέση τους βασιζόταν περισσότερο στη σωματική παρά στη συναισθηματική σύνδεση.

«Δεν είχε να κάνει με έναν συναισθηματικό δεσμό, αλλά με το να φτάσει ο ένας τον άλλον στα ύψη της σεξουαλικής έκστασης», είχε γράψει.

Πηγή: athensmagazine.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ