Θέμης Αδαμαντίδης: Βάφτισε την εγγονή του (pic)

Ο γνωστός τραγουδιστής έχει 4 παιδιά.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης βάφτισε την εγγονή του και κόρη του γιου του στα Τρίκαλα, τόπο καταγωγής της νύφης του. Ο τραγουδιστής δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram κάποιες οικογενειακές φωτογραφίες και τον είδαμε να λάμπει από ευτυχία στην βάφτιση της εγγονής του, η οποία πήρε το όνομα Ελένη.

Μάλιστα, ο Θέμης Αδαμαντίδης στο γλέντι που ακολουθήσε μετά το μυστήριο διασκέδασε τους καλεσμένους του με τις επιτυχίες του.

Διαβάστε επίσης: Ανατροπή με Μαρέσκα: Δεν σφυρίζει στο «Κλ. Βικελίδης»

Τι έγραψε ο Θέμης Αδαμαντίδης για την εγγονή του

«Μια πολύ όμορφη ημέρα για εμένα, βαφτίστηκε το εγγονάκι μου η Ελένη», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης του ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Βάφτιση λίγο μετά τον χωρισμό του από την Βαρβάρα Κίρκη

Ο Θέμης Αδαμαντίδης επιβεβαίωσε για πρώτη φορά το τέλος της σχέσης του με τη Βαρβάρα Κίρκη, μιλώντας στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, που βρέθηκαν στην πρεμιέρα του σε γνωστό νυχτερινό κέντρο.

«Είναι οριστικός ο χωρισμός μας. Εγώ θα ήθελα να τη δω με οικογένεια, είναι κάτι το οποίο πληροί και τον προορισμό του καθένα. Εγώ έχω κάνει παιδιά και οικογένεια. Δεν ήταν αυτός ο λόγος του χωρισμού. Δε θέλω να βγει αυτό το νόημα. Σε κάθε ζευγάρι υπάρχει μία περίοδος που είναι καλά. Όταν σταματήσει αυτό, είναι σωστό να χωρίζουν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από