«Θα τους ξεμπροστιάσω, θα περάσουμε ωραία»: Ο Σεφερλής έτοιμος να δείξει αυτό που τρέμουν οι παρουσιαστές

Έξαλλος ο Μάρκος Σεφερλής!

Ο Μάρκος Σεφερλής που μεταμφιέζεται στο Nemo, το non binary άτομο που κέρδισε στη Eurovision 2024, στη νέα του παράσταση, έχει δεχθεί σκληρή κριτική από παρουσιαστές.

Ειδικότερα, άρχισαν να διαρρέουν στα social media αποσπάσματα από το νούμερο του κωμικού ηθοποιού και πολλοί τον κατηγόρησαν για κοροϊδία σε βάρος του τραγουδιστή, αλλά υπήρχαν και αρκετοί που υποστήριξαν ότι κάνει σάτιρα.

Διαβάστε επίσης: «Είπαν το ψωμί ψωμάκι»: 10 διάσημοι Έλληνες ηθοποιοί που πέρασαν μεγάλες οικονομικές δυσκολίες

Ο Μάρκος Σεφερλής θα ξεμποστιάσει τους παρουσιαστές

Ο Μάρκος Σεφερλής, όπως ανέφερε σε βίντεο που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σήμερα, Δευτέρα, το μεσημέρι: «Για να δείτε τι υποκρισία υπάρχει. Μέχρι χθες σχεδόν όλοι οι παρουσιαστές με καλούσαν, έβαλαν λυτούς και δεμένους για να βγω στην πρώτη τους εκπομπή. Σε όσους αρνήθηκα, βγήκαν σήμερα και είπαν διάφορα για μένα. Λοιπόν, ακούστε τι έχει γίνει. Τόσα χρόνια δεν ασχολούμουν μαζί τους για να μην τους δώσω αξία, τώρα που κατάλαβα ότι και να ασχοληθώ μαζί τους δεν θα πάρουν καμία αξία, γιατί ο κόσμος ξέρει ποιοι πραγματικά είναι, θα τους ξεμπροστιάσω όλους, έναν-έναν ξεχωριστά, με επιχειρήματα, με αποδείξεις, με μηνύματα. Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι, θα περάσουμε ωραία, και εμείς και αυτοί».

Η απάντηση του Μάρκου Σεφερλή

Πηγή: Enimerotiko.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από