«Έσκασαν» τα ευχάριστα: Τρισευτυχισμένοι Φώτης Ιωαννίδης-Ελένη Βουλγαράκη, έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

«Έσκασαν» τα ευχάριστα: Τρισευτυχισμένοι Φώτης Ιωαννίδης-Ελένη Βουλγαράκη, έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Παρά την προτίμησή τους για την ιδιωτικότητα, το ζευγάρι δεν έχει κρύψει τα συναισθήματά του.

Ελένη Βουλγαράκη και Φώτης Ιωαννίδης συνεχίζουν να διατηρούν τη σχέση τους, εμφανιζόμενοι ερωτευμένοι και χαρούμενοι.

Παρά την προτίμησή τους για την ιδιωτικότητα, το ζευγάρι δεν έχει κρύψει τα συναισθήματά του, και οι φήμες επιβεβαιώνονται καθώς φαίνεται να έχουν κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση τους, η οποία μετράει σχεδόν έναν χρόνο.

  1. Διαβάστε επίσης: «Είπαν το ψωμί ψωμάκι»: 10 διάσημοι Έλληνες ηθοποιοί που πέρασαν μεγάλες οικονομικές δυσκολίες

Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Ο Φώτης Ιωαννίδης, ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, έχει βρει στον πρόσωπο της δημοσιογράφου Ελένης Βουλγαράκη την ιδανική σύντροφο. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Secret» και της Σάσας Σταμάτη, ο Ιωαννίδης έχει γνωρίσει την οικογένεια της Βουλγαράκη και έχει κερδίσει την εκτίμησή τους. Αντίστοιχα, η Ελένη Βουλγαράκη έχει γνωρίσει την οικογένεια του ποδοσφαιριστή, καθώς ένιωθε ότι ο Φώτης είναι ο άνθρωπος που ήθελε να γνωρίσουν οι γονείς της.

Το ζευγάρι διαμένει στα βόρεια προάστια και προτιμά να ζει τον έρωτά του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η Ελένη Βουλγαράκη παρακολουθεί τους περισσότερους ποδοσφαιρικούς αγώνες του συντρόφου της και δεν διστάζει να μοιράζεται στιγμές από την προσωπική τους ζωή στα social media.

Όσον αφορά την αντίδραση του Φώτη Ιωαννίδη σε όσα γράφονται για αυτόν στα social media, ο ίδιος δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή του ότι…«Δεν διαβάζω αυτά που γράφονται για εμένα στα social media, μόνο όταν μου στέλνουν οι φίλοι μου. Γενικά δεν μπαίνω στο google, δεν ψάχνω, δεν βλέπω. Είναι κάτι το οποίο δεν μπορώ να ελέγξω, οπότε δεν θα ασχοληθώ κιόλας».

«Κάνω αυτό που λέει η καρδιά μου και δεν με νοιάζει οτιδήποτε κακοπροαίρετο πει ο οποιοδήποτε για την προσωπική μου ζωή. Η προσωπική μου ζωή δεν αφορά κανέναν, είμαι πολύ ευτυχισμένη και δεν με αφορά καθόλου να το δείξω και να το μοιραστώ» είχε σχολιάσει η Ελένη Βουλγαράκη.

Πηγή: enimerotiko.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ