Παραπανίσια κιλά, πουκάμισο με φόρμα και… μπότες: Έγινε θέαμα στο κέντρο της Αθήνα ο αγνώριστος πλέον ηθοποιός

Παραπανίσια κιλά, πουκάμισο με φόρμα και… μπότες: Έγινε θέαμα στο κέντρο της Αθήνα ο αγνώριστος πλέον ηθοποιός

Ανάμεσα σε θεατρικές υποχρεώσεις κι άλλου είδους δουλειές, ο φωτογραφικός φακός τον «τσάκωσε» βιαστικό και με το κινητό στο χέρι να περπατάει στους δρόμους της Αθήνας

Ο Άκης Σακελλαρίου έκανε μια από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις του, καθώς βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας με τις αλλαγές στην εμφάνισή του να είναι πολλές.

Ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός δε συνηθίζει να κάνει δημόσιες εμφανίσεις, όμως πραγματοποίησε μία τέτοια πρόσφατα και συγκεκριμένα στο κέντρο της Αθήνας με τον κόσμο να διαπιστώνει τις πολλές και έντονες αλλαγές στην εμφάνισή του.

Διαβάστε επίσης: Με τα γνωστά προβλήματα η ΑΕΚ κόντρα στον Βόλο

Σπάνια δημόσια εμφάνιση του Άκη Σακελλαρίου – Αγνώριστος ο ηθοποιός

Ανάμεσα σε θεατρικές υποχρεώσεις κι άλλου είδους δουλειές, ο φωτογραφικός φακός τον «τσάκωσε» βιαστικό και με το κινητό στο χέρι να περπατάει στους δρόμους της Αθήνας.

Κοσμοσυρροή στην Επίδαυρο για τις Ικέτιδες! Οι λαμπερές παρουσίες & η εξαιρετική εμφάνιση της Σάττι

Και απλά για την ιστορία ο ηθοποιός είχε κάπως ανακατέψει το casual με το επίσημο καθώς επέλεξε μεν πουκάμισο και παπούτσια -σίγουρα όχι καθημερινά- όμως τα συνδύασε με… φόρμα.

«Η τέχνη της υποκριτικής έχει σε μεγάλο βαθμό έμφυτο το “σπέρμα” του ναρκισσισμού. Δεν θεώρησα ποτέ τον εαυτό μου όμορφο, δεν αισθάνθηκα ποτέ γόης. Ο δικός μου ναρκισσισμός ήταν να θέλω να αρέσω, γιατί αισθανόμουν μεγάλη ανασφάλεια και ασχημούλης. Θέλω να μου λένε οι φίλοι μου ‘’κατέβα από το καλάμι’’, όταν συμβαίνει», έχει πει ο ίδιος σε συνέντευξή του.

Δείτε τον:

Πηγή: enimerotiko.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ