«Εκτέλεσα το Διθέσιο…»: Κανένα κόμπλεξ από Κατερίνα Λιόλιου, πήρε ξεκάθαρη θέση για την κατακραυγή που δέχτηκε τραγουδώντας Πρωτοψάλτη (vid)

«Εκτέλεσα το Διθέσιο…»: Κανένα κόμπλεξ από Κατερίνα Λιόλιου, πήρε ξεκάθαρη θέση για την κατακραυγή που δέχτηκε τραγουδώντας Πρωτοψάλτη (vid)

Η απάντησή της μετά το «σταύρωμα» για την ερμηνεία της

Σύντομες δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Buongiorno» έκανε η Κατερίνα Λιόλιου, σχολιάζοντας τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για την ερμηνεία της στο «Διθέσιο» της Πρωτοψάλτη.

Η τραγουδίστρια, λίγο μετά τη live εμφάνισή της στη ΔΕΘ, μίλησε στην κάμερα της νέας πρωινής εκπομπής του MEGA με την Φαίη Σκορδά, που σήμερα 16/9 έκανε πρεμιέρα.

Διαβάστε επίσης: Με τα γνωστά προβλήματα η ΑΕΚ κόντρα στον Βόλο

«Είναι ένα μεγάλο τραγούδι. Είναι σεβαστές οι γνώμες του κόσμου και είναι σεβαστή και η αρνητική κριτική. Όπως δέχομαι τα αρνητικά σχόλια, έτσι δέχομαι και τα καλά, όπως αυτό του Σταμάτη Κραουνάκη για τον τρόπο που εκτέλεσα το «Διθέσιο». Οφείλω να τα βλέπω όλα και σφαιρικά», απάντησε η Κατερίνα Λιόλιου.

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον Χάρη Παπατζάνη, η τραγουδίστρια απάντησε: «Όλοι χρειαζόμαστε ισορροπία. Δε μου αρέσει να κρύβομαι, ούτε να το συζητάω κιόλας».

Πηγή: Athensmagazine.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ