Φαινόμενο ο τύπος: Έχει πάει μέχρι Δ’ Δημοτικού και γνωρίζει απ’ έξω κάθε μέρα του ημερολογίου και όλες τις διαδρομές του ΟΑΣΑ!

Φαινόμενο ο τύπος: Έχει πάει μέχρι Δ’ Δημοτικού και γνωρίζει απ’ έξω κάθε μέρα του ημερολογίου και όλες τις διαδρομές του ΟΑΣΑ!

Τον λες και... άνθρωπο application!

Το να έχει πάει κάποιος στα καλύτερα σχολεία και Πανεπιστήμια είναι το πιο σοβαρό, μα όχι και το απόλυτο κριτήριο ευφυίας και γνώσεων, καθώς αυτό είναι κάτι που μετράται και με διαφορετικούς τρόπους, όπως η απλή λογική ή το να έχουμε μια πολύ καλή μνήμη.

Στο TikTok εντοπίσαμε έναν άνθρωπο, ο οποίος έχει και τα δύο τελευταία χαρίσματα. Αλήθεια, πόσοι από εσάς μπορείτε να βρείτε, χωρίς να ψάξετε και απλά χρησιμοποιώντας το μυαλό σας, ποια μέρα ήταν η οποιαδήποτε ημερομηνία σε οποιοδήποτε έτος; Ο κύριος Μάνθος, που έχει πάει μέχρι Δ’ Δημοτικού, το γνωρίζει και εντυπωσιάζει με τον τρόπο του.

Ο κύριος Μάνθος είναι… κινητή εφαρμογή στο κέντρο της Αθήνας

Ο εν λόγω τύπος, που είναι… ένα φαινόμενα της Αθήνας, απάντησε στις ερωτήσεις του χρήστη του TikTok, που τράβηξε το βίντεο, και το έκανε ολόσωστα. Με λίγα λόγια, αν τον ρωτήσετε τι μέρα γεννηθήκατε στην ημερομηνία γέννησής σας, θα το βρει… στο πιτς φυτίλι.

Δεν είναι και η μόνη γνώση, ωστόσο, που διαθέτει ο εν λόγω κύριος. Συγκεκριμένα, γνωρίζει απ’ έξω και ανακατωτά όλες τις διαδρομές του ΟΑΣΑ, χρησιμεύοντας και ως… κανονικό app για όσους το χρειάζονται. Εν ολίγοις και πάλι, αν χρειαστείτε λεωφορείο, μπορείτε να τον ρωτήσετε ποιο να πάρετε.

Ο γλυκύτατος κύριος Μάνθος, φυσικά, έχει γίνει διάσημος μετά την ανάρτηση του συγκεκριμένου βίντεο, εντυπωσιάζοντας με τις γνώσεις του.

Δείτε το βίντεο:

@leonidastores ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ APPLICATION!!! #greekviral ♬ Be the one cover by Yandani and Lloyiso – Yandani

Πηγή: athensmagazine.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ