Ντέμη Γεωργίου, Πάνος Ζάρλας και ακόμη 6 παίκτες ριάλιτι που έφυγαν ξαφνικά από τη ζωή

Ντέμη Γεωργίου, Πάνος Ζάρλας και ακόμη 6 παίκτες ριάλιτι που έφυγαν ξαφνικά από τη ζωή

Εσύ τους θυμάσαι;

Στα 22 χρόνια που υπάρχουν τα ελληνικά ριάλιτι υπάρχουν αρκετοί παίκτες που μπορεί να έγιναν γνωστοί, ωστόσο έχασαν ξαφνικά τη ζωή τους. Με την ευκαιρία δείτε Σχέσεις της ελληνικής showbiz που δεν ξεχνιούνται ποτέ αλλά κατέληξαν σε χωρισμό.

Στις 22 Ιουλίου έγινε γνωστή ο θάνατός της σκόρπισε θλίψη και στους πρώην συμπαίκτες της, αλλά και σε όποιον την γνώριζε καθώς ήταν ένας πολύ νέος άνθρωπος που είχε όλη τη ζωή μπροστά του.

Διαβάστε επίσης: Σοκ στην Αγγλία: Η UEFA απειλεί την Εθνική και τις ομάδες με αποκλεισμό από EURO και Champions League!

Η Ντέμη ωστόσο, δεν είναι η μόνη παίκτρια ριάλιτι που δυστυχώς είχε τέτοια κατάληξη. Υπάρχουν ακόμα 7 παίκτες που μπορεί να έγιναν γνωστοί μέσω της συμμετοχής τους σε διάφορα ριάλιτι, ωστόσο έχασαν τη ζωή τους πολύ ξαφνικά.

Πάνος Ζάρλας – Power of love

Ο Πάνος Ζάρλας ήταν ο ένας από τους δύο νικητές στο πρώτο Power of love που προβλήθηκε από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Ο ίδιος ωστόσο, ανήμερα των 28ων γενεθλίων του στις 31 Μαΐου του 2019, έφυγε από τη ζωή μετά από τροχαίο που είχε. επιστρέφοντας από το πάρτι γενεθλίων του. Όπως έγινε γνωστό, έπεσε με μεγάλη ταχύτητα με τη μηχανή του, χωρίς να φοράει κράνος, στις προστατευτικές μπάρες στη λεωφόρο Συγγρού.

Γιώργος Νάιδας – Bar

Σε τροχαίο κάποια χρόνια νωρίτερα είχε χάσει τη ζωή του και ο Γιώργος Νάιδας, ο οποίος έγινε γνωστός από τη αυμμετοχή του στο ριάλιτι «Bar» του Mega και το γεγονός πως έμεινε στο παιχνίδι για 3 μόλις μέρες. Ο ίδιος έφυγε από τη ζωή στις 6 Αυγούστου 2008, στα 34 του χρόνια όταν έχασε τον έλεγχο της μηχανής του στην Νάξο.

«Μαγκιά είναι να αφήνει κανείς τα εκατομμύρια και τη δημοσιότητα και να… ‘την κάνει» είχε πει φεύγοντας από το Bar.

Παίκτης ριάλιτι

Γιάννης Βακρινός – Φάρμα

Ο επιχειρηματίας από την Πάτρα, Γιάννης Βάκρινος πουέγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στη «Φάρμα» το 2003 έφυγε επίσης, από τη ζωή μετά από τροχαίο που είχε με το αυτοκίνητό του το 2012 και ύστερα από 20ήμερη μάχη που έδωσε στο νοσοκομείο, αφήνοντας πίσω του τρία παιδιά. το 2012. Ήταν 55 χρονών.

Παίκτης ριάλιτι

Τάσος Μπερδέσης – Survival Secret

O Tάσος Μπερδέσης ήταν γνωστός πυγμάχος και νικητής του ριάλιτι του Epsilon «Survival Secret» το 2017. Ο ίδιος πέθανε δολοφονήθηκε στη Βάρη στις 31 Μαΐου, μετά από πυροβολισμό που δέχθηκε με καλάσνικοφ από άγωνστους στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου 22.

Τζώρτζης Μονογυιός – The Wall

Ο Τζώρτζης Μονογυιός συμμετείχε στο The Wall του ΑΝΤ1 το 2003. Πέθανε πριν από δύο χρόνια, τον Ιανουάριο του 2022 σε τροχαίο κοντά στα Πηγαδάκια Βούλας, στο ύψος των Αλκυονίδων, οδηγώντας για πρώτη φορά το πολυτελές αυτοκίνητό του, μάρκας Ferrari.

Manolo – Χ -factor

Ο Manolo ή Μανώλης Βαβουράκης, γνωστός TikToker, πέθανε την ίδια ημέρα με την Ντέμη Γεωργίου του MasterChef, με τους followers του να μην μπορούν να το πιστέψουν. Ο ίδιος είχε λάβει μέρος στις auditions του X-Factor το 2022, χωρίς ωστόσο να περάσει στην επόμενη φάση και το διαγωνιστικό μέρος των live.

Ελένη Καριολάκη – Ελλάδα έχεις ταλέντο

Η Ελένη Καριολάκη είχε γίνει γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο», αλλά και από τις εμφανίσεις της στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια.

Η ίδια άφησε την τελευταία της πνοή τον Νοέμβριο του 2023 ξαπλωμένη στο ντιβάνι του δωματίου της, όπως ανέφεραν οι πληροφορίες, με τον σύζυγό να μην έχει καταλάβει ότι έφυγε από τη ζωή, ώσπου οι γείτονες έκαναν καταγγελία στην αστυνομία, λόγω έντονης δυσοσμίας στο διαμέρισμά της.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ