Επέστρεψε! H Ράνια Κωστάκη σε selfie-αποκάλυψη με μικρό μαγιό (pic)

Επέστρεψε! H Ράνια Κωστάκη σε selfie-αποκάλυψη με μικρό μαγιό (pic)

Μετά από πάρα πολύ καιρό, η εντυπωσιακή ραδιοφωνική παραγωγός δημοσίευσε μία σούπερ σέξι φωτογραφία της από την παραλία!

Η Ράνια Κωστάκη είναι μία από τις πιο γνωστές και επιτυχημένες ραδιοφωνικούς παραγωγούς της γενιάς της που μάλιστα ο έρωτας την έφερε και στο Διακοφτό.

Είναι μια γυναίκα που καταφέρνει να μαγνητίζει τα βλέμματα με κάθε της εμφάνιση και διαθέτει άψογο σώμα, χωρίς φίλτρα και ρετούς.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός – Βίρτους Μπολόνια 78-66: Ο Πίτερς χόρεψε τους Ιταλούς… πεντοζάλι

Το τελευταίο διάστημα σπανίως εμφανίζεται δημόσια, ωστόσο όταν το κάνει, εντυπωσιάζει!

Δείτε τη selfie από την παραλία:

Ο γοητευτικός άνδρας που έπεισε τη Ράνια Κωστάκη να μετακομίσει

Μία από τις πιο επιτυχημένες και εντυπωσιακές ραδιοφωνικούς παραγωγούς είναι η Ράνια Κωστάκη, η οποία σε κάθε τηλεοπτική της εμφάνιση σε εκπομπές τύπου «Στην υγειά μας ρε παιδιά» και κάθε βίντεό της γινόταν viral.

Toν τελευταίο διάστημα η Ράνια Κωστάκη είναι ερωτευμένη με ένα άντρα που κατάφερε να την κάνει να μετακομίσει μαζί του στο Διακοφτό.

Ο λόγος για τον Σταμάτη Βάκρινο, γιο του Γιάννη Βάκρινου που το 2003 ήταν μέλος της Φάρμας του Mega. Στο Διακοφτό, μάλιστα, ο νεαρός επιχειρηματίας έχει νυχτερινό κλαμπ, στο οποίο γνώρισε τη γνωστή DJ όταν εκείνη καλέστηκε να παίξει μουσική στο μαγαζί.

«Στο Διακοπτό ήρθα με αφορμή την πρώτη καραντίνα. Εχω το εξοχικό μου, που πλέον έχει γίνει μόνιμη κατοικία. Εχω διαμορφώσει το στούντιό μου και κάνω από εδώ τις εκπομπές για τον Ρυθμό καθημερινά οπότε έχω δημιουργήσει μια κατάσταση σαν είμαι στην Αθήνα ενώ δεν είμαι.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ