Απερίγραπτη χαρά για Κωνσταντίνο Αργυρό και Αλεξάνδρα Νίκα: Πότε θα γεννηθεί το παιδί τους

Απερίγραπτη χαρά για Κωνσταντίνο Αργυρό και Αλεξάνδρα Νίκα: Πότε θα γεννηθεί το παιδί τους

Μετρούν αντίστροφα για τη μεγάλη στιγμή

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα σε λίγο καιρό θα υποδεχτούν στη ζωή τον καρπό του έρωτά τους, καθώς ανυπομονούν για τη στιγμή που θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς.

Το ζευγάρι δεν κρύβει την σχέση του, αλλά απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας και ούτε δημοσιεύει τις προσωπικές του στιγμές.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός – Βίρτους Μπολόνια 78-66: Ο Πίτερς χόρεψε τους Ιταλούς… πεντοζάλι

Κωνσταντίνος Αργυρός – Αλεξάνδρα Νίκα: Πότε θα γεννηθεί το παιδί τους

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσιεύθηκε στο σημερινό (14/9) ένθετο Secret των Παραπολιτικών, τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι τα καλύτερα για τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Αλεξάνδρα Νίκα, αφού τις ημέρες των γιορτών -και λίγο νωρίτερα- αναμένεται να έρθει στη ζωή το παιδί τους.

Πότε θα γεννηθεί το παιδί τους

Υπενθυμίζεται ότι ο επιτυχημένος καλλιτέχνης είχε αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή του στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά πως: «Είναι από τα πράγματα που θέλω να πετύχω στη ζωή μου, κάποια στιγμή θέλω να καταφέρω να κάνω οικογένεια. Δεν το φοβάμαι καθόλου, έρχεται με τη σειρά, ποτέ δεν ξέρεις πότε θα είναι η στιγμή αυτή, δεν υπάρχει ηλικία, όπως σου τα φέρνει η ζωή…

Απλώς δεν μου αρέσει να μιλάω για τα προσωπικά μου, δεν πιστεύω ότι αφορούν κανέναν. Όταν νιώσω άνετα θα μιλήσω, θέλω να είμαι αυθόρμητος. Όταν νιώσω αυθορμητισμό και ειλικρίνεια, θα το κάνω».

Πηγή: Athensmagazine.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ