«Νοιαζόταν μόνο για τον εαυτό της»: Η Ισμήνη Καλέση σπάει τη σιωπή της για τη Ρένα Βλαχοπούλου, 20 χρόνια μετά

«Νοιαζόταν μόνο για τον εαυτό της»: Η Ισμήνη Καλέση σπάει τη σιωπή της για τη Ρένα Βλαχοπούλου, 20 χρόνια μετά

Τι λέει...

Η Ισμήνη Καλέση εμφανίστηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, όπου μοιράστηκε λεπτομέρειες για την καλλιτεχνική της πορεία και τις δύσκολες στιγμές που έχει βιώσει.

Στη συνέντευξή της, η Ισμήνη Καλέση αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τη θρυλική Ρένα Βλαχοπούλου, καθώς και στους ηθοποιούς του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, τους οποίους είχε την ευκαιρία να γνωρίσει και να συνεργαστεί μαζί τους κατά τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική.

Ισμήνη Καλέση: Τα όσα ανέφερε

«Την εικόνα που έβγαζα προς τα έξω μου τη φόρτωναν τα media, έπρεπε μετά να την υποστηρίξω. Όταν κάποια στιγμή με έλεγαν sex symbol γέλαγα γιατί έλεγα «Εγώ είμαι κωμική ηθοποιός, άν έρθετε στο θέατρο, θα το διαπιστώσετε». Και στη ζωή μου ζω πολύ με το χιούμορ. Ήταν προσβλητικό που με έγραφαν «sex symbol» και συνεχίζει να είναι. Εγώ τώρα δεν ασχολούμαι».

«Πήγα στα δικαστήρια ένα περιοδικό γιατί στην τελευταία σελίδα είχαν από τη μία μεριά μία φωτογραφία μου στο Ηρώδειο και από την άλλη είχαν τη Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη. Από κάτω έγραψαν «Αν οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι γένους θηλυκού, να είναι σαν την κυρία δεξιά», εννοώντας την κυρία Αγγελοπούλου. «Γιατί αν είναι σαν την αριστερή, αλίμονό μας» συμπλήρωσαν αναφερόμενοι σε μένα. Δεν το διάβασα εγώ, μου το είπαν στη σχολή χορού που πήγαινα. Έκανα τρεις ημέρες να κοιμηθώ από τη στεναχώρια μου. «Τι εννοεί; Τι είμαι εγώ; Καμπούρα; Του δρόμου;» σκεφτόμουν.

Ε! Τους πήγα στο δικαστήριο και τους κέρδισα. Πάντα με στεναχωρούσαν τα δημοσιεύματα γιατί τις περισσότερες φορές ήταν άδικα, ήταν μία σφραγίδα, μία πλασματική εικόνα που δεν την είχα επιδιώξει. Ήμουν αυτό που ήμουν στις παραστάσεις».

Αναδρομή στην Καλλιτεχνική της Πορεία

Όταν ρωτήθηκε για τη Ρένα Βλαχοπούλου και τη συνεργασία τους, η ηθοποιός τόνισε ότι ήταν αδιάφορο και τελικά, η συμπεριφορά της την απογοήτευσε. «Αδιάφορο το να παίζεις δίπλα στη Ρένα Βλαχοπούλου, είχε ένα γυαλί μπροστά της. Το χτύπαγες, τοκ τοκ, αλλά δεν άκουγε τίποτα» ανέφερε στην αρχή.

Στην πορεία, η Ισμήνη Καλέση τόνισε: «Την ταινία την έκανε, κοίταζε τον εαυτό της πολύ, δεν είχε επαφή με τα υπόλοιπα. Ενώ στη “Γκαρσονιέρα για Δέκα” που ήταν ο Δαδήρα ο υπέροχος σκηνοθέτης και με είχε πάει ο Ανδρέας Φιλιππίδης… άλλοι άνθρωποι αυτοί δεν ξαναέρχονται. Εκεί είχαμε επικοινωνία γι’ αυτό είχε επιτυχία η ταινία. Γιατί πριν γυρίζουμε τη σκηνή πεθαίναμε στο γέλιο μεταξύ μας».

Πίσω στη συνεργασία της με τη Ρένα Βλαχοπούλου, η Ισμήνη Καλέση ανέφερε: «Εγώ με τη Βλαχοπούλου είχα απογοητευτεί. Δεν με αλλάζει όμως σαν άνθρωπο, την περνάω».

Πηγή: enimerotiko.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ