Η πανέμορφη σύντροφος του Χάρη Σεφερλή που μοιάζει εκπληκτικά με την Δούκισσα Νομικού

Η πανέμορφη σύντροφος του Χάρη Σεφερλή που μοιάζει εκπληκτικά με την Δούκισσα Νομικού

Η Βένια Συριοπούλου τράβηξε τα βλέμματα όλων με τη λαμπερή, ξανθιά της εμφάνιση

Η Έλενα Τσαβαλιά ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια συγκινητική φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται με τον γιο της, Χάρη Σεφερλή, και την εκθαμβωτική σύντροφό του, Βένια Συριοπούλου.

Στην ανάρτηση αυτή, η Τσαβαλιά δεν παρέλειψε να εκφράσει την τρυφερότητα και την αγάπη της προς τον γιο της, κάτι που συγκίνησε τους διαδικτυακούς της φίλους. Η Βένια Συριοπούλου τράβηξε τα βλέμματα όλων με τη λαμπερή, ξανθιά της εμφάνιση και τις εντυπωσιακές της αναλογίες, που θύμισαν έντονα τη Δούκισσα Νομικού, αποσπώντας ιδιαίτερα θετικά σχόλια.

Διαβάστε επίσης: «Crash test» στη Κρήτη εν όψει… Παναθηναϊκού

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

«Σας ευχαριστώ γι’ αυτό το αναπάντεχο, μαγικό διήμερο! Σε λατρεύωωωωωωωωωωω, γιε μου!!!!!!!!».

Ο Χάρης Σεφερλής, ακολουθώντας το παράδειγμα της μητέρας του, δημοσίευσε με τη σειρά του μια γλυκιά φωτογραφία, στην οποία εμφανίζεται να αγκαλιάζει και να φιλά τη σύντροφό του, ενώ φρόντισε να μοιραστεί και ένα επιπλέον story με τις τρυφερές τους στιγμές.

Οι κοινές εμφανίσεις του ζευγαριού δεν πέρασαν απαρατήρητες από τους ακόλουθούς τους, καθώς τα likes αυξήθηκαν ραγδαία, αποδεικνύοντας ότι η σχέση τους έχει κερδίσει την αγάπη και την υποστήριξη του κοινού.

πηγή: enimerotiko.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ