Δεν δίστασε να το πει η Μαρία Σολωμού: «Έχω μαζέψει κάποιες d!#k pic – Μου ήρθαν και είπα ευτυχώς με θεωρούν γυναίκα…»

Δεν δίστασε να το πει η Μαρία Σολωμού: «Έχω μαζέψει κάποιες d!#k pic – Μου ήρθαν και είπα ευτυχώς με θεωρούν γυναίκα…»

«Εγώ κατάλαβα τους ποδολάγνους από το Instagram, δεν ήξερα ότι υπήρχε τέτοιο πράγμα»

Στην εκπομπή της Μαρίας Σολωμού στο YouTube «Μαρία τη Νύχτα» βρέθηκε καλεσμένη η Ελενα Χαραλαμπούδη. Η κουβέντα ανάμεσα στις δύο ηθοποιούς άναψε όταν αναφέρθηκαν στα… περίεργα μηνύματα που λαμβάνουν στα social media.

Η Έλενα Χαραλμπούδη αρχικά είπε: «Η αλήθεια είναι ότι δεν μου στέλνουν στο Instagram. Εγώ d… pick δεν έχω πάρει! Δηλαδή παράπονο το έχω. Τίποτα, τίποτα, έναν ποδολάγνο, να μου πει κάποιος πάρε λεφτά για πόδια σου…», είπε με δόση χιούμορ η ηθοποιός και vlogger/ΤikΤoker.

Τότε η Μαρία Σολωμού πήρε τον λόγο: «Δεν έχεις πάρει d…k pic; Εγώ κατάλαβα τους ποδολάγνους από το Instagram, δεν ήξερα ότι υπήρχε τέτοιο πράγμα. Εγώ τα δύο πρώτα χρόνια που το άνοιξα… κανείς. Βέβαια, μετά ανακάλυψα ότι δεν είχα βρει αυτό το βελάκι, που σου δείχνει τα μηνύματα όσων δεν σε ακολουθούν.

Άσε μετά που τα άνοιξα τι βρήκα… Εγώ το 21′ τα άνοιξα. Από τότε και για τον πρώτο χρόνο τίποτα. Πρέπει να έχω μαζέψει κάποιες d…k pic λίγες. Μου ήρθαν κάποια στιγμή κι είπα δόξα τω Θεώ, με θεωρούν γυναίκα».

Και συνέχισε: «Εγώ δεν καταλαβαίνω και τη χρησιμότητα. Δηλαδή, όταν θα σου έρθει αυτό, έλεγα σε εμένα ποτέ, με βλέπουν αλλιώς γιατί έχω και πολλές γυναίκες που με ακολουθούν. Το 80% είναι γυναίκες και το 20% άντρες».

Πηγή: Athensmagazine.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ