«Μου έχει μείνει μόνιμος φόβος»: To «άγνωστο» πρόβλημα υγείας της Ιωάννας Σαρρή που αποκάλυψε για πρώτη φορά σε ανάρτησή της

«Μου έχει μείνει μόνιμος φόβος»: To «άγνωστο» πρόβλημα υγείας της Ιωάννας Σαρρή που αποκάλυψε για πρώτη φορά σε ανάρτησή της

«Αν και μου έχει μείνει μόνιμος φόβος και παλεύω να μην το σκέφτομαι, δόξα σοι ο Θεός πέρασε» σχολίασε η Ιωάννα Σαρρή

Η Ιωάννα Σαρρή πέρασε πρόσφατα ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, για το οποίο ενημέρωσε το κοινό μέσω της νέας της ανάρτησης στα social media.

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε

Το γνωστό μοντέλο, που είναι σε σχέση με τον Γιώργο Σαμπάνη, είχε αποκαλύψει ότι έπασχε από Πάρεση Προσωπικού Νεύρου, γνωστή και ως Πάρεση Bell. Σε χθεσινή της ανάρτηση στο Instagram, απάντησε σε ερώτηση των ακολούθων της σχετικά με την υγεία της και αν το πρόβλημα έχει πλέον επιλυθεί.

Διαβάστε επίσης: Για «μπαμ» στο παρά… ένα ο ΠΑΟΚ: Εξετάζει τον Ουμάρ Σολέ της Ζάλτσμπουργκ για τα στόπερ (vid)

«Αν και μου έχει μείνει μόνιμος φόβος και παλεύω να μην το σκέφτομαι, δόξα σοι ο Θεός πέρασε» σχολίασε η Ιωάννα Σαρρή.

Δείτε το story που ανέβασε στο instagram

Φοβάμαι και έκλαψα πολύ γι’ αυτό που μου συνέβη

«Τρόμαξα, έκλαψα πολύ, πανικοβλήθηκα και ακόμα και τώρα που σας γράφω φοβάμαι πολύ, γιατί πέρα από το εμφανισιακό κομμάτι που επηρεάζει την ψυχολογία, είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό για να μπορώ να δουλέψω μιας και η δουλειά μου είναι και το πρόσωπο μου. Οι γιατροί μου με καθησυχάζουν και με υπομονή, καλή διάθεση, άπειρα χάπια, άπειρη κορτιζόνη, ξεκούραση, αγκαλιές και αγάπη από τους δικούς μου ανθρώπους, μου είπαν ότι θα γίνω καλά.

Μετά από πολλή σκέψη για το αν πρέπει ή όχι να το μοιραστώ, σήμερα πήρα το θάρρος και το έκανα γιατί πέρα από τα μηνύματα σας, θέλω να σας πω να προσέχετε τον εαυτό σας, να τον αγαπάτε, να ξεκουράζεστε και να ακούτε το σώμα σας» είχε εξομολογηθεί η σύντροφος του Γιώργου Σαμπάνη.

Πηγή: enimerotiko.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ