Έγκυος και δεύτερη σύντροφος παίκτη του Ολυμπιακού μετά τη ΜακΚίσικ!

Έγκυος και δεύτερη σύντροφος παίκτη του Ολυμπιακού μετά τη ΜακΚίσικ!

Πολλά τα ευχάριστα νέα για τον Ολυμπιακό, καθώς άλλος ένας από τους κορυφαίους παίκτης της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα, ετοιμάζεται να γίνει πατέρας...

Ο παίκτης του Ολυμπιακού, Σακίλ ΜακΚίσικ, και η αγαπημένη του σύζυγος Μπέριλ ΜακΚίσικ ετοιμάζονται να υποδεχτούν το δεύτερο παιδί τους, κάνοντας την οικογενειακή τους ευτυχία ακόμα μεγαλύτερη. Η Μπέριλ, ιδιαίτερα αγαπητή στους φιλάθλους του Ολυμπιακού, μοιράστηκε την ευχάριστη είδηση στα social media, ποζάροντας χαρούμενη με το υπερηχογράφημα στο χέρι, έχοντας στο πλευρό της τον Σακίλ, ο οποίος ζει ανεπανάληπτες στιγμές.

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ, γεμάτος από συναισθηματική ευφορία, μετέφερε την ευτυχία του και μέσα στο γήπεδο. Στο φιλικό παιχνίδι απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, που διεξήχθη προς τιμήν του θρύλου του Ολυμπιακού, Γιώργου Πρίντεζη, ο ΜακΚίσικ έδειξε την καλύτερη του εικόνα, σημειώνοντας εξαιρετικές επιδόσεις. Με 19 πόντους σε μόλις 20 λεπτά συμμετοχής, ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ έδωσε ρεσιτάλ στο παρκέ, επιτυγχάνοντας, 5/5 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 3/3 βολές, 1 ριμπάουντ, 3 ασίστ.

Διαβάστε επίσης: H ξεχασμένη ιστορία Κολέ και Ολυμπιακού: «Λυπάμαι που δεν δέχθηκα», η ατάκα 10 χρόνια μετά (pic)

Ωστόσο, ο Σακίλ ΜακΚίσικ δεν είναι ο μοναδικός που μετράει αντίστροφα για το μαιευτήριο, καθώς πατέρας αναμένεται να γίνει σύντομα και ο Τόμας Γουόκαπ, καθώς η σύζυγός του πλέον (παντρεύτηκαν πριν λίγες ημέρες) Εστρέλα Νούρι είναι επίσης έγκυος!

πηγή: athensmagazine.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ