Τεράστια πισίνα, γήπεδο γκολφ, σαλόνι που ξετρελάνει: Η σπιταρόνα του Γιώργου Λιανού (pics)

Τεράστια πισίνα, γήπεδο γκολφ, σαλόνι που ξετρελάνει: Η σπιταρόνα του Γιώργου Λιανού (pics)

Το κατάλυμα του Λιανού ξεχωρίζει για την ιδιωτική του πισίνα, ενώ προσφέρει πληθώρα δραστηριοτήτων και ανέσεων.

Ο έβδομος κύκλος του δημοφιλούς ριάλιτι επιβίωσης «Survivor» ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα στο κανάλι του ΣΚΑΪ, αυτή τη φορά πολύ νωρίτερα απ’ ότι συνηθίζεται, σε διαφορετικές συνθήκες, αν και με κάποιες σταθερές που παραμένουν αναλλοίωτες. Μία από αυτές είναι η τοποθεσία που θα πραγματοποιούνται τα γυρίσματα και στην οποία θα διαμένουν οι παίκτες καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής τους. Η γνωστή και εντυπωσιακή τοποθεσία του Αγίου Δομίνικου συνεχίζει να φιλοξενεί το παιχνίδι, όπως και ο Γιώργος Λιανός στο ρόλο του παρουσιαστή.

Πέρα από τους διαγωνιζόμενους, στον Άγιο Δομίνικο παραμένει για αρκετούς μήνες και το συνεργείο της παραγωγής, μαζί με τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό. Η παραγωγή έχει φροντίσει ώστε ο ίδιος να απολαμβάνει ιδιαίτερες ανέσεις, έχοντας εξασφαλίσει ένα εντυπωσιακό μέρος διαμονής. Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιανός διαμένει στο πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα La Estancia Golf Resort, το οποίο βρίσκεται σε έναν ειδυλλιακό χώρο και περιβάλλεται από ιδιωτικές κατοικίες.

Το κατάλυμα του Λιανού ξεχωρίζει για την ιδιωτική του πισίνα, ενώ προσφέρει πληθώρα δραστηριοτήτων και ανέσεων. Περιλαμβάνει εγκαταστάσεις για γκολφ, κιόσκι με μπαρ δίπλα στον ποταμό Chavon, καθώς και μία ταράτσα με μπαρ και θέα στη λίμνη. Επιπλέον, το ξενοδοχείο διαθέτει εστιατόριο, καθιστώντας το ιδανικό τόσο για οικογένειες, όσο και για ζευγάρια και παρέες.

Παρόλο που ο Γιώργος Λιανός σπάνια δημοσιεύει φωτογραφίες από την προσωπική του ζωή και το περιβάλλον στο οποίο διαμένει, είχε μοιραστεί παλαιότερα μία εικόνα από το δωμάτιό του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία απεικονίζεται με την κόρη του. Το μέρος αυτό, πραγματικά, μοιάζει ονειρικό, ιδανικό για ξεκούραση και πολυτέλεια μακριά από την ένταση των γυρισμάτων.

Δείτε το μέρος όπου διαμένει ο Γιώργος Λιανός:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ