«Εσύ δεν πήγες με τον πρώην της Τούνη, που ήταν κολλητή σου;»: Έξαλλη η Βρισηίδα Ανδριώτου με «καυτή» ερώτηση follower

«Εσύ δεν πήγες με τον πρώην της Τούνη, που ήταν κολλητή σου;»: Έξαλλη η Βρισηίδα Ανδριώτου με «καυτή» ερώτηση follower

Το βίντεο της Βρισηίδας Ανδριώτου προκάλεσε πολλές αντιδράσεις

Η Βρισηίδα Ανδριώτου, γνωστή influencer και πρώην παίκτρια του Survivor, δέχτηκε ένα αιχμηρό σχόλιο σε ένα από τα πρόσφατα βίντεο που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok.

Το βίντεο σχετικά με τη γυναικεία φιλία

Η Βρισηίδα Ανδριώτου, που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, δημοσιεύει καθημερινά φωτογραφίες, βίντεο, και προσωπικές σκέψεις. Στο νέο της βίντεο, παρουσίασε ένα μικρό σκετς που αφήνει αιχμές για τη γυναικεία φιλία, συνοδευόμενο από έναν διάλογο που δημιούργησε η ίδια.

Το σχόλιο για την Τούνη και η απάντηση της Βρισηίδας Ανδριώτου

Το βίντεο της Βρισηίδας Ανδριώτου προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, και μεταξύ των αμέτρητων σχολίων, υπήρξε ένα που την κατηγόρησε για συμπεριφορά παρόμοια με εκείνη που είχε προς την πρώην φίλη της, Ιωάννα Τούνη, όταν ήταν κοντά. Παρά την ένταση που δημιούργησε το σχόλιο, η Βρισηίδα αποφάσισε να απαντήσει για να ξεκαθαρίσει τη θέση της και να αντιμετωπίσει την κριτική.

«Εσύ δεν είχες πάει με τον πρώην της Τούνη, που ήταν και κολλητή σου ή μπερδεύομαι;», έγραψε μια από τις διαδικτυακές της φίλες με την ίδια να απαντά: «Μπερδεύεσαι. Εγώ τότε είχα σχέση και μάλιστα ήμουν και πολύ ερωτευμένη. Το τι φήμες αφέθηκαν, δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Το ήθος μου δεν θα το επέτρεπε ποτέ αυτό».

Δείτε το σχόλιο και την απάντηση της Βρισηίδας Ανδριώτου

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ