Δυστυχώς βγήκε αληθινή η πρόβλεψη για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα: «Οι πιο σημαντικές μέρες που τα κρίνουν όλα είναι…»

Δυστυχώς βγήκε αληθινή η πρόβλεψη για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα: «Οι πιο σημαντικές μέρες που τα κρίνουν όλα είναι…»

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, κάπως έτσι, επιβεβαιώνει τη σχετική αναφορά της Ματίνας Παγώνη

Ο Δημήτρης Κόκοτας παλεύει διαρκώς για την υγεία του και προσπαθεί να βγει νικητής, όμως η κατάσταση μόνο εύκολη δεν είναι, με τον αγαπημένο τραγουδιστή να βρίσκεται σε άγρυπνο κώμα αυτή τη στιγμή και τα δεδομένα να είναι εναντίον του.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, κάπως έτσι, επιβεβαιώνει τη σχετική αναφορά της Ματίνας Παγώνη, η οποία είχε επισημάνει, ότι θα μαθαίναμε τα σπουδαία από το Σεπτέμβριο, χωρίς όμως μέχρι τώρα να επιβεβαιώνεται η συγκρατημένη της αισιοδοξία.

Διαβάστε επίσης: Ενθουσιασμένος με τον Γουίλιαν ο Μεντιλίμπαρ

Η αναφορά προ διμήνου επιβεβαιώνεται για τον Δημήτρη Κόκοτα

Χαρακτηριστικά, ανέφερε: «Ο κόσμος αγαπάει πάρα πολύ τον Δημήτρη Κοκότα και όλο αυτό το διάστημα το απέδειξε και θέλει να μαθαίνει πώς πηγαίνει. Η κατάσταση από την αρχή είπαμε ότι ήταν σοβαρή, με τις επιπλοκές της και με μια ομάδα που δίνει μάχη μαζί με τον ίδιο για να αντιμετωπίσει αυτή την κατάσταση».

Επίσης, πρόσθεσε: «Έχει βγει από τη μονάδα εντατικής θεραπείας, είναι στη ΜΑΦ, τη μονάδα αυξημένης φροντίδας. Εκεί θα παραμείνει εκεί και είναι περισσότερες ώρες η επαφή με τους συγγενείς του, γιατί αυτό τον βοηθάει να είναι αρκετές ώρες με τους συγγενείς του. Αντιδρά στα επώδυνα, όπως έχουμε πει, και η κατάσταση παραμένει όπως ήταν τον τελευταίο καιρό, ελπίζοντας ότι με την πάροδο του χρόνου ο οργανισμός του θα αντιδρά σιγά-σιγά. Με τον καθημερινό απεικονιστικό έλεγχο που γίνεται θα έχουμε την εξέλιξη όλης της κατάστασης τους επόμενους μήνες. Από την αρχή είχα πει ότι δεν θα είναι γρήγορο το εξιτήριο».

Τέλος, η Ματίνα Παγώνη τόνισε: «Ο κάθε άρρωστος είναι ξεχωριστός και δεν μπορούμε να πούμε ακριβώς ποια θα είναι η εξέλιξη. Αυτό που ελπίζουμε τους επόμενους μήνες που θα μείνει στη ΜΑΦ να βελτιωθεί η κατάσταση του και σιγά-σιγά, μετά τον Σεπτέμβρη αν όλα πάνε καλά, να συζητήσουμε και να δούμε ξανά τι μπορεί να γίνει».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ