«Της έκανε ό,τι χειρότερο»: Διέρρευσε η αλήθεια για όσα έγιναν στο γάμο Βουγιουκλάκη-Παπαμιχαήλ, 59 χρόνια μετά

«Της έκανε ό,τι χειρότερο»: Διέρρευσε η αλήθεια για όσα έγιναν στο γάμο Βουγιουκλάκη-Παπαμιχαήλ, 59 χρόνια μετά

Ήταν το εθνικό ζευγάρι της Ελλάδας.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ βρισκόντουσαν για πολλά χρόνια στην κορυφή, με τον κόσμο να συρρέει για να τους δει να παίζουν μαζί. Ωστόσο, το παραμύθι που φαινόταν να ζούσαν δεν είχε ευτυχισμένο τέλος.

Η αλήθεια πίσω από τις κάμερες

Το εμβληματικό ζευγάρι του ελληνικού κινηματογράφου, που πρωταγωνίστησε σε πολλές επιτυχίες, δεν είχε τις καλύτερες σχέσεις όταν άρχισαν να συνεργάζονται. Σύμφωνα με τον Αλέκο Σακελλάριο: «Ίδρωνα να τους συμφιλιώσω. Βρε παιδιά, για σταθείτε. Τι έχετε να μοιράσετε; Οι καβγάδες των σεναρίων όμως συνεχίζονταν πάντα και έξω από το στούντιο. Θυμάμαι μάλιστα μια φορά που η Αλίκη μου έκανε δριμύτατα παράπονα για τον Παπαμιχαήλ, της είχα πει: «Ε, κάνε υπομονή να τελειώσει η ταινία. Σάμπως σου είπα να τον παντρευτείς; Πού να ήξερα…».

Διαβάστε επίσης: Σέρτζιο Ολιβέιρα: Με έφεση στην κατάκτηση τίτλων

Η συνεργασία τους έως το 1964 ήταν εξαιρετικά δύσκολη, και ήταν κοινό μυστικό στον χώρο ότι οι δύο κορυφαίοι ηθοποιοί συγκρούονταν συνεχώς, σαν τον σκύλο με τη γάτα, στα διαλείμματα των γυρισμάτων.

Οι εντάσεις και οι προστριβές που χαρακτήριζαν τις κινηματογραφικές παραγωγές συνεχίστηκαν και στις πρόβες στο «Κεντρικόν», οι οποίες ήταν γεμάτες επεισόδια.«Η συνεργασία ήταν τόσο δύσκολη, που σκεφτόμουν να αποχωρήσω», έχει εξομολογηθεί η Αλίκη.

Μετά την πρεμιέρα, όμως, η κατάσταση αλλάζει. Με το πέρασμα του χρόνου, οι καυγάδες υποχωρούν και δίνουν τη θέση τους σε ένα διακριτικό φλερτ. Η φαινομενική αντιπάθεια σταδιακά μετατρέπεται σε ακαταμάχητη έλξη. Στις 18 Ιανουαρίου 1965, το ζευγάρι παντρεύεται στους Δελφούς, έπειτα από τρεις κινηματογραφικούς γάμους.

Την έσυρε στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου και τη χαστούκισε

Ο Τάκης Βουγιουκλάκης ήταν αυτός που επιβεβαίωσε τις φήμες. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Eκείνο το βράδυ και ενώ τους περιμέναμε στο γαμήλιο τραπέζι, καβγάδισαν τόσο πολύ ώστε ο Παπαμιχαήλ ήθελε να την πετάξει από το μπαλκόνι του δωματίου τους στο ξενοδοχείο…»

Τα όσα είχε αναφέρει ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ

Η πολυτάραχη σχέση τους, που διήρκεσε για πολλά χρόνια, αποτυπώθηκε ξεκάθαρα μέσα από τις αποκαλύψεις που έκανε ο ίδιος ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ σε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη το 1996.

Ο ηθοποιός είχε αναφερθεί, μεταξύ άλλων θεμάτων, για το εξοχικό τους στον Θεολόγο: «Το εξοχικό στον Θεολόγο το είχαμε χτίσει μαζί, με κοινά έξοδα. Όταν πέρασα από τον Θεολόγο νόμιζα πως είχα κλειδιά και είχαν αλλάξει τις κλειδαριές. Έπεσα κάτω, πήρα το αυτοκίνητο και το μόνο που ήθελα εκείνη τη στιγμή ήταν να το ρίξω στη θάλασσα…»

Δείτε το βίντεο με τη σπάνια συνέντευξη του Δημήτρη Παπαμιχαήλ

Πηγή: enimerotiko.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ