Χαμός στο θέατρο του Μάρκου Σεφερλή: «Μόνο άνδρας και γυναίκα, όχι σαύρες»

Χαμός στο θέατρο του Μάρκου Σεφερλή: «Μόνο άνδρας και γυναίκα, όχι σαύρες»

Γνώρισε την αποθέωση

Η παρέμβαση του γνωστού ψυχιάτρου στην παράσταση του Μάρκου Σεφερλή που προκάλεσε δυνατά χειροκροτήματα και σίγουρα θα προκαλέσει τρομερές αντιδράσεις!

Στη θεατρική παράσταση του Μάρκου Σεφερλή στο Δελφινάριο βρέθηκε ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας και παρακολούθησε τα θεατρικά νούμερα του κωμικού ηθοποιού το βράδυ της Κυριακής 1ης Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, λίγο πριν να πέσει η αυλαία και με αφορμή κάποια σκετς για το non binary gender ο Μάρκος Σεφερλής του έδωσε τον λόγο κι εκείνος όρθιος στην πρώτη γραμμή φώναξε μπροστά σε 1.500 άτομα πως «Τα βιολογικά φύλα είναι δύο: άντρας και γυναίκα».

Διαβάστε επίσης: Η ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού: Η λήξη της προθεσμίας και το νοικοκυριό του Μέντι

«Η κοινωνία έχει εξελιχθεί και σεβόμαστε και αποδεχόμαστε τη διαφορετικότητα των ανθρώπων για τους σεξουαλικούς προσανατολισμούς τους. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με τα βιολογικά φύλα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Σούρας όταν του έδωσε τον λόγο ο Μάρκος Σεφερλής.

Και συνέχισε: «Τα φύλα είναι δύο: άνδρες και γυναίκες. Μόνο κάποιες σαύρες, τα ιγκουάνα δεν έχουν φύλο και αυτό μεταβάλλεται με τη θερμότητα».

Ο Δημήτρης Σούρας παρακολούθησε την παράσταση «20 χρόνια Δελφινάριο», όπου υπήρξαν σατιρικά νούμερα στα οποία έγινε αναφορά στο non binary gender και εκείνος θέλησε να παρουσιάσει με τον εκφραστικό του τρόπο την άποψή του πάνω στο θέμα. Το σίγουρο πάντως είναι πως απήλαυσε τη βραδιά και χαρακτήρισε την παράσταση «υπέροχη».

πηγή: athensmagazine.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ