Σικάτη γυμνάστρια με κοντό μαλλί: Όλο το συνέδριο θαυμασε την Ολλανδή σύντροφο του Γιώργου Παπανδρέου στα 50χρόνια του ΠΑΣΟΚ

Σικάτη γυμνάστρια με κοντό μαλλί: Όλο το συνέδριο θαυμασε την Ολλανδή σύντροφο του Γιώργου Παπανδρέου στα 50χρόνια του ΠΑΣΟΚ

Έμειναν με το στόμα ανοιχτό...

Ο Γιώργος Παπανδρέου εμφανίστηκε στο Ζάππειο Μέγαρο, για την εκδήλωση για τα 50 χρόνια από την ιδρυτική Διακήρυξη της 3ης Σεπτεμβρίου του 1974 του ΠΑΣΟΚ, χθες, Τρίτη, το βράδυ, συνοδευόμενος από την Ολλανδή σύντροφό του.

Το μήνυμα ενότητας του Γιώργου Παπανδρέου

Ο πρώην πρωθυπουργός, με τη φράση «ήρθε η ώρα ξανά», επεσήμανε πως προέχει η ενότητα του κόμματος και πρόσθεσε ότι «η Ιστορία καλεί – και προκαλεί – ξανά τις δυνάμεις του ΠΑΣΟΚ να αναμετρηθούν μαζί της. Δυνάμεις προοδευτικές, εντός και εκτός του κόμματός μας, σε μια νέα επαναστατική και απελευθερωτική διαδικασία. Ήρθε η ώρα ξανά να φανούμε αντάξιοι της προσφοράς και της ιστορίας του ΠΑΣΟΚ. Και αντάξιοι των προσδοκιών και ονείρων του κάθε δημοκράτη προοδευτικού πολίτη».

Διαβάστε επίσης: Το μεγάλο ρίσκο του ΠΑΟΚ με τα στόπερ

Από το πλευρό του δεν έλειψε η Ολλανδή σύντροφός του, Γουέντι Κόνελι, η οποία τον στηρίζει σε κάθε του βήμα.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην πρωθυπουργός είναι ζευγάρι με την Ολλανδή γυμνάστρια από το 2016, ωστόσο, κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αποφεύγοντας τις δημόσιες εμφανίσεις.

Ο Γιώργος Παπανδρέου με τη σύντροφό του

Γιώργος Παπανδρέου σύντροφος

Πηγή: enimerotiko.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ