Κολλάνε όλοι όσοι το βλέπουν: Το πρώτο trailer του “Τροχού της Τύχης” έγινε με Τεχνητή Νοημοσύνη και δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα

Κολλάνε όλοι όσοι το βλέπουν: Το πρώτο trailer του “Τροχού της Τύχης” έγινε με Τεχνητή Νοημοσύνη και δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα

Κι όμως έγινε κι αυτό...

Ο “Τροχός της Τύχης” ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα στο Star, για τη νέα σεζόν και ήδη κυκλοφόρησε το τρέιλερ, που έχει δημιουργηθεί και επεξεργαστεί εξολοκλήρου με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης.

Πρωτοπόρο το τρέιλερ του “Τροχού της Τύχης”

Το πρωτοπόρο τρέιλερ, που ξεκίνησε να μεταδίδεται από την περασμένη Παρασκευή, αποτελεί προϊόν προηγμένων αλγορίθμων τεχνητής νοημοσύνης, οι οποίοι δημιούργησαν την οπτικοακουστική σύνθεση για ένα δυναμικό και εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης: Ημέρα Φουρνιέ στον Ολυμπιακό: Έρχεται στην Ελλάδα και προκαλεί… ντελίριο!

Η δημιουργία του τρέιλερ έγινε με αποκλειστική χρήση εφαρμογών ΑΙ από το τμήμα trailers του Star. Πρόκειται για μία τεχνολογία που προσφέρει πρωτόγνωρες δυνατότητες στη δημιουργία περιεχομένου, ανοίγοντας νέους δρόμους στην παραγωγή τηλεοπτικού υλικού.

Ο προϊστάμενος του τμήματος τρέιλερ, Αντώνης Πιερράκος υπογράμμισε ότι «το τμήμα trailers δεν σταματά να εξελίσσεται και να ειδικεύεται στις νέες τεχνολογίες. Μετά από ένα χρόνο μελέτης και δοκιμών πάνω στην τεχνητή νοημοσύνη, καταφέραμε να δημιουργήσουμε το πρώτο trailer με χρήση τεχνητής νοημοσύνης. Το trailer δημιούργησε η Ευαγγελία Παρδάλη, βασισμένη σε σενάριο της Έρσης Νικολαΐδη. Η επιμέλεια έγινε από τον Αντώνη Βαλαβάνη και εμένα. Συνεχίζουμε δυναμικά και στο νέο δρόμο της τεχνητής νοημοσύνης».

Ο “Τροχός της Τύχης” ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της νέας σεζόν

Πηγή: enimerotiko.gr

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ