Δύσκολες ώρες για τον Αλέξη Γεωργούλη: Έπεσε θύμα μεγάλης απάτης – «Προσβάλλει την προσωπικότητά μου»

Δύσκολες ώρες για τον Αλέξη Γεωργούλη: Έπεσε θύμα μεγάλης απάτης – «Προσβάλλει την προσωπικότητά μου»

Το βίντεο που όλοι πρέπει να προσέξουμε

Ο Αλέξης Γεωργούλης, αποκάλυψε σήμερα (3/9) με δύο αναρτήσεις του στα social media, ότι έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης.

Ο ίδιος ενημερώθηκε ότι κάποιος ή κάποιοι χρησιμοποίησαν το όνομά του και την φωτογραφία του για να προωθήσουν προϊόντα μέσω ψευδών διαφημίσεων στο διαδίκτυο. Κάτι βέβαια που βλέπουμε να συμβαίνει αρκετά συχνά με ανθρώπους που είναι προβεβλημένοι.

Διαβάστε επίσης: Ένα «υπερόπλο» ο Φουρνιέ στα χέρια του Μπαρτζώκα

Σύμφωνα με τον ίδιο, δεν είχε καμία απολύτως γνώση ή συμμετοχή σε αυτές τις διαφημίσεις και για αυτό το λόγο αποφάσισε να κινηθεί νομικά.

«Σήμερα ενημερώθηκα ότι κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, βίντεο με την εικόνα μου, στο οποίο διαφημίζεται παιχνίδι με χρήματα και φέρομαι να συστήνω.

Πρόκειται για απάτη και ουδέποτε έχω συμμετάσχει σε οποιαδήποτε διαφήμιση παιχνιδιού με χρήματα ή προϊόντος επενδύσεων στο διαδίκτυο και ήδη έχω ξεκινήσει τη νομική διαδικασία ενάντια σε όσους έχουν κάνει, χωρίς τη συναίνεσή μου, χρήση της εικόνας μου, προς εξαπάτηση του κοινού», έγραψε στην πρώτη του ανάρτηση ο Αλέξης Γεωργούλης.

Λίγο μετά, επανήλθε και με ένα ακόμη post στο οποίο έγραψε χαρακτηριστικά: «Εφιστώ την προσοχή σας. Ουδεμία σχέση έχω με οποιαδήποτε τέτοια διαφήμιση κυκλοφορεί και παρακαλώ για την καταγγελία αυτής καθώς αποτελεί απάτη και προσβάλλει την προσωπικότητά μου».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ