Το είπε και το έκανε ο Ατζούν & αυτό το Survivor θα γράψει ιστορία – Διέρρευσαν τα πρώτα ονόματα που μπαίνουν στο παιχνίδι

Το είπε και το έκανε ο Ατζούν & αυτό το Survivor θα γράψει ιστορία – Διέρρευσαν τα πρώτα ονόματα που μπαίνουν στο παιχνίδι

Ένας και ένας οι παίκτες...

Το Survivor θα προβληθεί για ακόμη μία χρονιά, στον ΣΚΑΙ και ήδη διέρρευσαν τα πρώτα ονόματα που θα συμμετέχουν στο ριάλιτι επιβίωσης.

Στα νέα βιογραφικά των υποψηφίων παικτών, που θα χωριστούν σε «Διάσημους» και «Μαχητές», δίνεται μεγάλη έμφαση, τόσο στην εξωτερική εμφάνιση, όσο και στον χαρακτήρα τους.

Διαβάστε επίσης: Άυριο το βράδυ (4/9) στην Αθήνα ο Φουρνιέ για τον Ολυμπιακό

Τα ονόματα που θα συμμετέχουν στο Survivor

Ποια ονόματα φημολογείται ότι μπαίνουν στο Survivor

Παρασκευή Κερασιώτη

Μαρία Κερασιώτη

Τάσος Πανάς

Ορφέας Γενκιανίδης

Βίκυ Πετεινάρη

Μαίρη Πετεινάρη

Μαρία Λυμπεροπούλου

Χριστιάννα Γρηγοράσκου

Ο νέος κύκλος του ριάλιτι αναμένεται να ξεκινήσει τον Σεπτέμβρη και η παραγωγή εξετάζει τα πρώτα ονόματα παικτών, με συγκεκριμένα κριτήρια, που θα πάνε στον Άγιο Δομίνικο.

Μάλιστα, ορισμένοι είναι ήδη γνωστοί από άλλα ριάλιτι, όπως η Παρασκευή Κερασιώτη, που ήταν και στο GNTM.

Σύμφωνα με το Znews.gr, η δίδυμη αδερφή της Παρασκευής Κερασιώτη, Μαρία, αναμένεται να συμμετάσχει, όπως και ο γυμναστής Τάσος Πανάς, ο TikToker Ορφέας Γενκιανίδης, το μοντέο Βίκυ Πετεινάρη, η αδερφή της αθλήτρια βόλεϋ και μοντέλο, Μαίρη Πετεινάρη, η Μαρία Λυμπεροπούλου, η Μαριάννα Δασυγένη, η Χριστιάννα Γρηγοράσκου, ο Γιάννης Γκριμανέλης που επαγγέλλεται συγκολλητής, ο υπεύθυνος εκδηλώσεων και DJ Γιάννης Ρηγάκης και ο Άγγελος Τσάκας, χορευτής.

Τα κατάφερε ο Ατζούν: Έρχεται το καλύτερο survivor- Αυτές είναι οι 2 καλλονές που έκλεισαν στο Survivor 2025

Σημαντικές αλλαγές έρχονται στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, το οποίο υπόσχεται εντυπωσιακές παρουσίες που θα τραβήξουν την προσοχή των τηλεθεατών.

Συγκεκριμένα, ο Ατζούν αποφάσισε να ενισχύσει το ενδιαφέρον του δυναμικού κοινού, επιλέγοντας για συμμετοχή στο παιχνίδι προσωπικότητες όπως influencers, YouTubers και νέους με μεγάλη επιρροή στα social media.

Οι δύο παίκτριες που μπαίνουν στο παιχνίδι

Αλλά οι αλλαγές δεν σταματούν εδώ. Ο Τούρκος παραγωγός έχει ήδη επιλέξει τις δύο πρώτες παίκτριες του ριάλιτι!

Ο λόγος για τις αδελφές Μαίρη και Βίκη Πετεινάρη, δύο εντυπωσιακές δίμετρες κοπέλες που θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο, φέρνοντας έναν νέο αέρα στο παιχνίδι.

Δείτε τις δύο καλλονές που θα συμμετέχουν στο νέο Survivor

Πηγή: enimerotiko.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ